BABY

Het favoriete zomeritem van Katja

12 augustus 2016

Alle bloggers bij Shopaholiek hebben een andere smaak, combineren de dingen anders en we hebben allemaal een andere, eigen stijl. Gelukkig maar, anders zou het erg eentonig en een beetje boring worden op Shopaholiek.

Alle Shopaholieks laten jullie in de zomervakantie hun favoriete item zien van deze zomercollectie en vertellen erbij waarom ze zo verknocht zijn aan dit fashion-item.

Ik kies deze keer voor een baby-item. Een echte musthave voor mij en zeker favoriet voor baby Olivier is deze zomer de sweatpant van Little Indians. Ze zijn strak gesneden, zacht, comfortabel, zonder poespas en met coole prints voor de allerkleinsten. Ik heb ze dan ook in verschillende kleuren en prints voor deze zomer. Olivier zit en kruipt net, voor hem is dan een zachte comfortabele sweatpant het fijnst. Zo heeft hij alle ruimte en vrijheid om de wereld om hem heen te verkennen!

Ook onmisbaar in mijn jongensgezin is een Hippietipi tent. Zij houden van knus, geborgenheid, spelen, kamperen, luieren, samen slapen, verstoppen en relaxen. Waar kan je dit allemaal in doen?! Juist, in een heuse Hippietipi tent van Roommate. Deze coole tent klap je uit, plaids en kussens erin en chillen maar met z’n allen. Zelfs ik lig er soms stiekem in, ssstttt!!

Shoppen: Little-Indians

Shoppen: HippieTipi

DSC_0257DSC_0338DSC_0350

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply