Angelique BABY

45 en zwanger van de 6e: BABYSHOWER

4 november 2017

Nog nooit heb ik een babyshower gehad en dat met 5 kinderen! Het is voor mij ook iets nieuws en mijn doel is eigenlijk nog een avond met al mijn vriendinnen gezellig bij elkaar zijn onder het genot van een goed glas wijn en voor mij een glaasje appelsap, om te toosten op het nieuwe babygeluk. Dus ik heb geroepen dat ik nu bij de 6e dit zelf maar eens ga organiseren.

Maar wat is een babyshower precies? Pinterest en Google worden deze dagen druk bezocht door me. Ik zie vooral zoete, blauwe hapjes en allerlei flauwe spelletjes. Hmmmm.. ik ga er gewoon mijn eigen draai aan geven; hartige hapjes, blauwe slingers en ballonnen en vooral flessen wijn voor mijn gasten. Maar een babyshower vergt toch wel wat energie en dat kan ik nu net niet gebruiken. Er is mij toch nadrukkelijk op het hart gedrukt om te rusten. Waarom ben ik zo een controlefreak? Toch maar wat hulp inschakelen hierbij van vriendinnen. Er zijn namelijk altijd weer mensen die echt geen vinger uitsteken of het zich vooral erg gemakkelijk maken om het door anderen (lees: MIJ) te laten regelen. Ik maak het ze blijkbaar altijd makkelijk.

Ben met mijn gastenlijst bezig en realiseer ik me dat er een iemand ontbreekt die namelijk aan de andere kant van de wereld zit, zo voelt het tenminste. Ze vond het nodig om ons kikkerlandje te verruilen voor een woestijn, Dubai. Pas heb ik haar weer even mogen zien en alsof ze nooit was weggeweest vloog de tijd voorbij, heb ik moet haar weer loslaten. Het liefst had ik haar hier gehouden. We hebben in ons leven zo veel dingen gemeenschappelijk gedeeld en meegemaakt, ik mis haar verschrikkelijk. Ze weet dit helemaal niet omdat ik zo begripvol ben en me gedraag zoals ik denk dat zij het prettig vindt. Toen ze wegreed en zwaaide stroomde de tranen weer over mijn wangen. Dag lief vriendinnetje, ik red me wel hoor! Maar god wat mis ik je!

Liefs,

Miranda

Meer lezen over Miranda’s zwangerschap? Klik dan even hier.

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply