TRAVEL

STAYOKAY EGMOND AAN ZEE

7 augustus 2016
GROETEN UIT EGMOND

WEEKENDJE LOGEREN IN EEN HOSTEL

Vorig weekend was ik met mijn hele gezin een paar dagen te gast bij Stayokay in Egmond aan Zee. Stayokay is een basic Hostel met verrassende locaties door heel Nederland. Een ideale uitvalsbasis als verblijf voor in een stad, groene omgeving of gewoon aan de heerlijke Nederlandse kust!

Wij kozen voor een hostel aan de kust, Stayokay Egmond, want wij houden van het strand, zon, de zee en duinen. De jongens willen krabbbetjes vangen, surfen, zwemmen in de zee, rennen in de duinen, vliegeren op het strand, luieren in de zon en zandkastelen bouwen. En ik?! Ik wil kunnen zitten op een stoeltje met mijn voeten in het warme zand, genietend van het uitzicht en de kids die het reuze naar hun zin hebben. Het zijn dan ook echte beachboys! Yeah!!

De Stayokay hostels zijn basic, ruim opgezet en modern met een tikkeltje design look. En niet te vergeten, super kindvriendelijk en tof personeel! (in Egmond hé)  Wat heerlijk, en wat een verademing dat mijn drukke kids hier vrij kunnen spelen. Ze hebben een kleine speeltuin in de binnentuin, kunnen voetballen op het voetbalveldje voor het hostel, en spelletjes spelen in de grote hal bij de receptie. Ook zo leuk was dat wij bij Stayokay met zijn allen sliepen in een familiekamer, dit zijn ruim opgezette kamers met alles ineen. De kids in een stapelbed, en wij in een groot tweepersoonsbed op een etage in de kamer. Cool, vonden de jongens!!

Wat is er allemaal te doen in de omgeving? In Stayokay Egmond en omstreken is er meer dan genoeg te doen, en dit zal bij elke hostel van Stayokay zo zijn. Het ligt er aan waar je voor kiest, de stad, groene omgeving of de kust. In Egmond, wij kozen voor de Hollandse kust, kun je heerlijk fietsen in de omgeving en de vele dorpjes, wandelen door natuurgebieden in de duinen, paardrijden bij de manege, er ligt er zelfs één tegenover het hostel, strandwandelingen maken, met zijn allen, vliegeren op het strand, zwemmen in de zee bij mooi weer, spelen in het zand, zandkastelen bouwen blijft favoriet, twee uur surfles in de zee van een surfschool in Bergen, winkelen, dit is meer iets voor de mama’s;), en heel veel lekker eten en borrelen bij de gezellige hippe strandtenten. Kortom wij hebben ons super goed vermaakt in die paar dagen en eerlijk is eerlijk, ik voelde mij er gewoon thuis:) Het is voor herhaling vatbaar, en ppsst, ik heb al weer geboekt:)

IMG_9438

We zijn onderweg naar Stayokay Egmond aan Zee, en wat hebben we er zin in:)

IMG_9429

Bepakt en bezakt in de Jipfish Wagon, het lijkt net of we 3 weken weggaan! Thanx All-time Favourites tassen!

IMG_9436

Inklappen en de Jipfish Wagon past in elke auto, wat een super ding is dit zeg!! Hier gaan we de komende jaren heel veel plezier van hebben:)

1

Hostel Stayokay in Egmond

IMG_9459

Spelen naar hartenlust, heerlijk om een kind te zijn hier!

stayokay-egmond

De kleine speeltuin in de binnentuin in Stayokay Egmond met toffe design lampen!

IMG_9486

Ontbijt, altijd een goed begin van de dag:)

IMG_9491

Ook aan de allerkleinsten is gedacht.

8413339

De grote familiekamer in Egmond waar wij met z’n allen een paar dagen mochten logeren:)

IMG_9501

Verwend door de lieve dames van Stayokay Egmond:)

IMG_9474

Rennen en vliegen door de duinen, wat een ruimte…

DSC_0130

Zal kleine Daan wat vangen in de zee…?!

DSC_0131

Yes!!

IMG_9543

Surfdude:)

IMG_9544

Spannend zo’n eerste surfles op het strand.

DSC_0111

Surfles in Bergen aan Zee bij Strandtent De Jongens.

IMG_9553

Overal zat zand aan het einde van de dag.

DSC_0146

Goed blijven smeren op deze zomerse dag met Ambre Solaire.

DSC_0139

Ready to go!

DSC_0151

Zo jammer dat we niet dichterbij wonen, dan zouden we hier elke zondagochtend zijn…

IMG_9556

Helaas zit het weer op voor ons, terug naar huis met alle spullen. Handig hé, die Jipfish!

IMG_9468

Bedankt Stayokay Hostels, wij hebben genoten. X

Vakantiekids vertellen over logeren bij Stayokay, zo leuk:)

Met dank aan: Stayokay Hostel Egmond, Jipfish de wagon, All-time Favourites bags, Ambre Solaire (zonnebrand voor de kids).


Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply