Angelique

Of ik echt alle kleding leuk vind?

5 juli 2016

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Nee.. natuurlijk niet!

Zo af en toe krijg ik wel eens de opmerking: “tjee…. jij vindt ook alles maar leuk“. Of “hoe kan het nou dat je nooit iets op je blog hebt wat je niet leuk vind?”

Nou.. daar kan ik heel simpel een antwoord op geven: Natuurlijk vind ik lang niet alles leuk, ik vind heel veel niet leuk. Maar ik heb een keus gemaakt voor Shopaholiek. De insteek is altijd positief. Altijd en altijd, maar ook eerlijk. Als ik een item toegestuurd krijg wat ik niet leuk vind laat ik dat weten aan het betreffende merk en kiezen we samen voor iets wat wij wel leuk vinden. Soms komt het ook voor dat het mijn kinderen niet staat of past het gewoon niet bij mijn kinderen. Dan zoeken we gewoon iemand die het wel mooi staat. Smaken verschillen nou eenmaal en gelukkig werken we met veel bloggers. Daarbij werken we ook allemaal met onze eigen favoriete merkjes, dus kan er weinig misgaan. En dat is gewoon leuk 🙂

Als ik er echt geen positief verhaal van kan maken, dan kies ik ervoor om gewoon geen review te plaatsen. Al is dit geloof ik maar één keer voorgekomen. Ik wil gewoon niet negatief zijn over iets waar de makers/ontwerpers zelf wel heel positief over zijn en Shopaholiek is er om de mooie dingen te benadrukken. Dat is een bewuste keus.

Maar….. ik heb zelf gelukkig een hele brede smaak qua kleding en vind ik gewoon echt heel veel leuk!
Ik hou van jeans, stoere sneakers en een sweater met op z’n tijd een jurk en hakken (voor mezelf dan hè?!)
Ik heb vier kinderen, en alle vier vinden ze andere dingen leuk en kan ik heerlijk meegaan in het ‘prinsessenvirus“, het “voetbal- en als-het-maar-lekker-zit” en het “überhippe waaraan-ik-moet-wennnen stijltje” van mijn pubers. So lucky me: alle stijlen zijn voorzien thuis 🙂

Ik hou gewoon van fashion. Punt.


Liefs,
Shopaholiek

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply