MUSTHAVE

Roommate by De Kleine Generatie

12 juni 2016
HIPPIE TIPI

HIPPIETIPI SPEELTENT

Vroeger hadden wij al een tipi speeltent thuis, uren brachten mijn broer en ik door in die tent. Het stond in en om het hele huis. Soms sliepen we er in, of we speelden indiaantje met heuse verkleedkleding, dan was het weer een winkeltje, een poppenhuis, kortom een multifunctionele tent! Geborgenheid en knus, onze liefde voor provisorisch kamperen was geboren…

De Hippie Tipi speeltent van Roommate is er in verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor een licht grijze stone kleur, deze past prachtig bij het strakke interieur van ons huis. Deze musthave uit Denemarken is hip en trendy, en een geweldige knusse speelplek voor onze jongens. Zelfs ik voel het kind in mij terugkomen als ik zie hoeveel lol de jongens hebben in en om de speeltent. Olivier schatert van plezier als zijn oudere broer Daniël zich verstopt in de Hippie Tipi speeltent van Roommate.

De Kleine Generatie is één van de meest hippe en trendy webshop vol met de allerleukste spullen voor baby en kids. Zoveel toffe merken en zo ontzettend veel leuke spullen onder één dak. En laat dat nu precies goed uitkomen, want met de verhuizing van ons gezin naar een nieuwe woning in een andere stad, betekend ook een nieuwe baby-en kinderkamers. De Kleine Generatie heeft werkelijk alles! Accessoires voor jongens, meisjes en baby’s, meubels, op reis, slapen gaan, kleding, speelgoed, cadeautjes om te geven, teveel om op te noemen. Neem anders eens een kijkje op de webshop, wie weet zit er iets tussen waar jij blij van wordt, of je kids;)

De Hippie Tipi speeltent van Roommate is onze favoriet, hij is niet meer weg te denken uit de kinderkamers, deze blijft! We nemen hem zelfs mee naar ons weekendje weg in juli. Ideaal voor baby Olivier, een knus plekje om in te spelen in de schaduw op het strand. Ik weet zeker dat we veel bekijks zullen trekken, want waar de één een parasol mee neemt naar het strand, nemen wij de Hippie Tipi van Roommate mee onder onze arm. Origineler kan haast niet!

DSC_0306DSC_0310DSC_0256 DSC_0292 DSC_0327 DSC_0332 DSC_0336 DSC_0353

Meer info vind je bij: De Kleine generatie & Hippie Tipi speeltent by Roommate


Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply