GIRL

Mix and match met WaaaW

22 mei 2016
1 (1)

MET WELK SHIRT ZOU JIJ DEZE ROK COMBINEREN?

Basic items blijken hier altijd de toppers van het seizoen. Doordat ze zo makkelijk te combineren zijn, kun je er iedere keer weer een andere look mee creëren. En basics hoeven echt niet saai of kleurloos te zijn. Neem nu deze kobalt blauwe long skirt van WaaaW. De kleur springt lekker in het oog en de rok is door de lengte super hip. Deze rok combineert heel makkelijk met shirtjes van allerlei verschillende merken. Zo zet je een hele eigen en unieke combi neer.

Mijn persoonlijke favoriet is nummertje 5 of toch nummer 7. Hmmm, daar moet ik nog even over nadenken. Nummer 1 vind ik ook heel leuk en dat shirtje is ook nog eens fijn geprijsd. Dat is altijd lekker toch. Natuurlijk kun je de rok ook combineren met een leuk topje of shirtje van WaaaW zelf. Maar vandaag mixen en matchen we. Welk shirt is jouw favoriet?

Verkoopinformatie:

Long skirt

Shirt 1

Shirt 2

Shirt 3

Shirt 4

Shirt 5

Shirt 6

Shirt 7


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply