GIRL REVIEWS

Eva in Hamoki: laat de zomer maar komen!

19 mei 2016

De trend die we steeds vaker gaan zien: breisels en haaksels.

Eigenlijk kunnen we Hamoki dus een trendsetter noemen. En dan op een paar manieren. De belangrijkste is natuurlijk dat Hamoki eerlijke producten gebruikt, maar gebreide en gehaakte kleding is daarnaast ook echt hartstikke hip en we zien het steeds vaker terug in het huidige modebeeld. De vintage-achtige look in hot!

Wij hebben gekozen voor dit jurkje, maar eerlijk gezegd had ik achteraf toch ook graag het giletje of het spencertje willen hebben in de ietwat retro-achtige kleuren die helemaal top staan bij een ripped jeans of gewoon een kekke denim short.

Dit jurkje is er eentje die je aan moet zien, en moet voelen. Dan snap je direct dat dit er eentje is die zelfs tijdens de aller warmste dagen niet plakt, kriebelt of wat dan ook. Dit jurkje, van het allerzachtste organische katoen, die overigens niet pluist, is hét jurkje voor de zomer. Zelfs prima te dragen met een hittegolf. Twee weken geleden waren wij in Spanje en wij hadden geluk met het weer. Zomerswarm, dus hoppa: het jurkje kon mooi aan!  Dit jurkje sluit mooi aan en is op hoogte te stellen door middel van een touwtje wat je knoopt in de nek. En niet onbelangrijk vind ik zelf: geen inkijk! Dit modelletje is tijdloos, dus heb je nog een jonger dochtertje, buurmeisje of nichtje: je kunt het gewoon doorgeven, want dit jurkje is niet kapot te krijgen.

Ben jij ook voorstander van fairtrade en hou je van eerlijk geproduceerde producten van de allermooiste katoen uit Peru, zet dan Hamoki echt in je favoriete lijstje. Ben je nog niet bekend met Hamoki, dan zou je zeker even een kijkje moeten nemen op de website. Je vindt er o.a. dit jurkje en dat leuke spencertje en giletje…. zal ik die dan toch ook nog maar bestellen? …. 🙂

INFO:  Hier shop je het jurkje van Hamoki en vind je ook alle andere kleding en haaraccessoires. Of lees ons vorige blog over de mooie gedachtengang van Hamoki eens na.

 

IMG_1330IMG_1273 IMG_1335 IMG_1317

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply