BOY

SUPERHERO’S summer 2016

10 mei 2016

EVERY BOYS MUSTHAVE ITEMS

Ik denk dat ieder jochie hier erg blij van kan worden? Toch? Kleding met superhelden erop. Deze items spotte ik bij Childrensalon, een buitenlandse site, waar je trouwens prima kunt bestellen net als bij AlexandAlexa.  Voor 8 pond sturen ze de items naar je toe.

Childrensalon is overigens wel een prachtige site om eens op rond te neuzen, ze verkopen daar echt de meest prachtige merken, van “normale” merken tot echt haute couture. Toen we afgelopen winter in Florence bij de Pitti Bimbo waren hebben wij veel van deze haute couture gezien. Echt zo prachtig allemaal. Maar… niks voor mij hoor. Vind het super om naar te kijken, maar die echt “bal”jurken laat ik aan me voorbij gaan. Maar…. nogmaals: ik vond het wel prachtig en fantastisch om te zien!

Terug naar de Superhero’s: Tof dit he?! Je shopt ze dus bij Childrensalon of AlexandAlexa.

 
*Credits pic: Childrensalon

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply