GIRL

WIT IS ALTIJD EEN GOED IDEE

13 april 2016
FRESH & WHITE

WHITE & FRESH

Wit lastig? Welnee…. je hebt toch een wasmachine. Natuurlijk draag je geen wit als je gaat wandelen in het bos, maar voor een dagje stad, een verjaardag of een lunch kan je best wit dragen. Het is namelijk zo’n frisse kleur die alle kinderen mooi staat. Zeker als je een beetje een tintje hebt gekregen dalijk als het voorjaar losbarst.

Zelf vind ik wit op wit een erg mooie combi. Ik kan me wel voorstellen dat niet iedereen dat even praktisch vindt. Maar wit matched natuurlijk ook heel erg mooi op denim, met zwart en eigenlijk met alle kleuren.  Kies ook eens voor verschillende witte stoffen bij elkaar, dus wit tule met broderie of witte denim met een shirt met zijden details. Prachtig!

Een witte jeans is toch wel een item wat we voor onze kids steeds vaker gaan zien in de zomer. Is je kindje wat ouder dan snapt ze heus wel dat het niet de bedoeling is om in het gras te rollen met zo’n smetteloze broek. Een wat kleiner kindje zal daar geen rekening mee houden :). Beetje Vanish erop en hup in de wasmachine dan maar! Of kies voor een wit rokje! Mocht je trouwens nog wat wastips zoeken: Annemarie schreef een tijdje geleden een blog vol wastips.

Hoe vinden jullie trouwens die leren Converse sneakers? Ik vind ze echt heel tof!

Verkoopinformatie:

  1. Jurkje
  2. Vest
  3. Topje
  4. Sneakers
  5. Vintage jeans
  6. Rokje


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply