GIRL OOTD

Eva in Like Flo en Karl Lagerfeld Kids

29 maart 2016
Untitled design (88)

SNEAKERS AND A DRESS: STEAL THE SHOW

Sneakers zijn helemaal hip en hot tegenwoordig. Overal mogen ze bij gedragen worden. Heerlijk! Want niks loopt zo lekker als een sneaker natuurlijk. Witte sneakers zijn al twee seizoenen de hit en nog steeds heel erg populair. Vorig jaar hadden wij de Adidas-sneakers, die ik overigens nog steeds superleuk vind, maar dit jaar zijn wij echt bofkonten: wij hebben de musthave sneakers van dit jaar: die van Karl Lagerfeld Kids. Die hebben de typische “Karl Lagerfeld” icoontjes in een all-over print op de schoentjes! Echt helemaal tof! Ben er heel blij mee. Eva trouwens ook, want buiten dat ze er leuk uitzien zijn ze ook nog eens van superzacht leer en lopen ze heerlijk! Qua maat vallen ze mooi op maat. Eva heeft nu 28/29 en de 29 zit haar iets ruim, dus hopelijk komt ze daar de zomer mee door. De prijs valt op zich ook best mee. Niet de goedkoopste natuurlijk, maar ook zeker niet de duurste.

Wij hebben deze sneakers gecombineerd met één van mijn favoriete jurkjes van dit moment: dit donkergrijze jurkje van Like Flo. De wassing maakt dit jurkje zo bijzonder, een soort vintage. Dit materiaal is zo zacht, dat kan ik je niet uitleggen, dat moet je eigenlijk gewoon van me aannemen. Ik hou van dit stofje, we hebben er ook het fringerokje van, ook zo tof! Die review kun je hier teruglezen. Dit keer dus een hele simpele look, die toch “spannend” is door de sneakers. Een keer geen sokken en laarsjes, maar een waar stoerdere style, die ik zelf eigenlijk leuker vind.  Het jurkje valt een tikkeltje klein. Eva draagt nu 110 en van dit jurkje hebben wij maat 110/116 genomen. Het zit precies goed, dus hopelijk groeit ze niet al te hard meer.

Overigens zijn er heel veel leuke sneakers te koop, van goedkoop tot wat duurder. Voor het effect maakt het natuurlijk niet uit welke gympen je eronder draagt.

SHOPPEN: Like Flo, Karl Lagerfeld Kids, Sneakers.

Meer lezen over Like Flo:

Eva in Like Flo & Dutch Dream Denim (mijn persoonlijke tip)

Eva goes Banana’s

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

 

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply