GIRL REVIEWS

Slim shoppen in de sale bij Schuurman Schoenen

13 januari 2016
schuurman schoenen

SCHOENEN SHOPPEN IN DE SALE BIJ SCHUURMAN SCHOENEN DIE JE HET HELE JAAR DOOR KUNT DRAGEN

Shoppen in de sale is bijna een sport te noemen. Als je de juiste items in de sale shopt heb je voor een prikkie items die je ieder seizoen kunt dragen. Kinderen groeien tenslotte ontzettend snel en het is gewoon zonde soms dat je winterschoenen niet matchen bij je zomergoed terwijl ze nog wel passen en ze voor volgende winter uiteraard te klein zijn. Sommige schoenen kun je makkelijk nog een tijdje door dragen: zoals bijvoorbeeld deze chelseaboots van Visions. Ik zocht bij dit jurkje nog een paar enkellaarsjes, maar vond het eigenlijk overdreven om nog een paar schoenen te kopen, want ze heeft zat. Toch ging ik overstag toen ik op  de vernieuwde site van Schuurman Schoenen keek.

SONY DSC Als ik het woordje sale zie wil ik gewoon altijd even verder neuzen: Het werkt ook zo simpel bij die nieuwe webshop van Schuurman Schoenen: vul de maat in en je ziet direct wat er verkrijgbaar is in de maat. Dit model is echt helemaal hot op dit moment. Deze chelseaboots in zilver/antraciet metallic zijn top voor nu en kunnen in het voorjaar ook makkelijk gedragen worden. Ze staan namelijk ook heel mooi  bij roze en eigenlijk alle andere zomerkleurtjes. Ook bij zwart of wit matched het heel mooi.  Chelseaboots zijn erg populair bij dames en ook bij kids gaan we ze steeds meer zien. Ze staan ook echt overal leuk bij: jurkje, jeans, rokje met legging of blote beentjes.  Ze passen ook bij elke style: van stoer tot heel netjes. Ja… ik was al snel om  want in de lente dragen wij deze gewoon door.

Je shopt deze laarsjes nu voor € 48,99 in de sale bij Schuurman Schoenen. Ze verkopen er o.a. ook Mi-Pi, Little David, Gioseppo, Braqeez, Birckenstock, Develab en dr. Martens.  Die laatste staan eerlijk gezegd ook nog steeds een beetje op mijn wishlist, want die vind ik toch ook nog steeds wel erg leuk maar Eva zelf vindt ze niet mooi, dus ik ben bang dat ze dan in de kast blijven liggen.

Met deze laarsjes van het voor mij onbekende merk Visions ben ik echt blij! Ze zijn lekker zacht, hebben een rubberen zool en sluiten mooi aan. Deze week beginnen we ook met het shooten van de zomercollecties en dan zal ik deze laarsjes nog een keer meenemen in een zomeroutfit zodat we jullie kunnen laten zien dat ze ook in het voorjaar nog leuk te dragen zijn.

Kijk voor meer info even op Schuurman Schoenen, en vergeet dan ook niet voor jezelf te kijken in de sale (oplopend tot wel 70%)

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCSONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

schuur,am

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply