BLOGGEN

Mijn nieuwe blog goodie

20 november 2015
IMG_9528

WAT HEB JE ALLEMAAL NODIG OM TE BLOGGEN BIJ SHOPAHOLIEK?

Jullie hebben het vast gezien, wij zijn op zoek naar nieuwe bloggers. Daarom leek het mij leuk om jullie te vertellen wat je nou nodig hebt om bij Shopaholiek Kids Fashionblog te bloggen. Mocht je het blogger gezocht blog na willen lezen, dan vind je dat hier.

Ik zal beginnen met een item waar je misschien niet zo snel aan denkt, maar waar ik zelf heel blij mee ben. En dat is mijn fotoachtergrond. Op het moment zijn wij ons huis aan het verbouwen en de achtergrond kwam binnen een uur voordat wij ons huis een paar weken verlieten om het bouwgeweld te omzeilen. De fotoachtergrond kwam binnen op een rol en heeft zo een hele tijd staan wachten tot ik er eindelijk aan toe was (lees: mijn huis weer bouwstof vrij was) om hem uit te pakken. Ik was bang dat de achtergrond om zou krullen door het opgerold bewaren, maar niets was minder waar. De achtergrond lag gelijk plat op de grond. Ik was echt positief verrast door het materiaal. Soms zet ik er een stoel op zodat ik goed van bovenaf kan fotograferen en ook dat levert geen beschadigingen op. De achtergrond zorgt ook nog eens voor mooie, rustige foto’s. Ik ben echt heel blij met deze blog goodie van fotoachtergronden.nl.

Tja, aan zo’n fotoachtergrond heb je natuurlijk niets zonder camera en niet zomaar een camera maar een spiegelreflexcamera. Daar maak je namelijk veel mooiere, scherpere foto’s mee. Ik heb er één van Canon en hij staat niet op de foto, dat ging niet (wink). Daarnaast heb ik een fijne grote laptop. Angelique lachte me uit, zo groot vindt ze hem, maar ik vind het fijn om alle beelden die wij gebruiken goed te kunnen zien. Mijn telefoon zit haast aan mijn hand vastgelijmd, maar voor de foto kon ik hem nog net even los krijgen. Inmiddels heb ik trouwens een nieuwe, een gouden, dat is hip volgens mijn collega’s bij Shopaholiek. Ik beken, zoveel als ik geef om (kinder)kleding, zo weinig om elektronica. Als mijn laptop en telefoon het maar goed doen ben ik blij en anders gelijk zwaar gefrustreerd.

Naast deze items heb je heel veel kleding en contacten nodig. En natuurlijk heel veel inspiratie, eigen ideeën, en gevoel voor wat leuk is.

Verkoopinformatie:

Website: fotoachtergronden.nl

Facebookpagina: fotoachtergronden

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply