SPOTLIGHTSHOP

In the spotlight: Kindernachtmode

17 november 2015

HEB JIJ AL EEN MOOIE PYJAMA IN HUIS?

Het valt nog heel erg mee met de kou, maar zomer is het echt niet meer. Tijd om in het weekend lekker lang in je warme pyjama rond te lopen. Een filmpje kijken, een spelletje spelen of kijken of er wat in je schoentje zit. Allemaal in de relax stand en met je pyjama aan. Dat geeft mijn kinderen het ultieme weekendgevoel.

En als je zoals ik een zwak hebt voor mooie dingen, wil je naast een warme pyjama natuurlijk ook een mooie pyjama. Heerlijk om na het inslaan van de wintergarderobes eens naar nachtkleding te speuren op het internet. Ik stuitte op een hele fijne site met te gekke pyjama’s die ik echt even met jullie wil delen. Kindernachtmode verkoopt mijn favo (nacht)kleding merk Claesens, maar daarnaast was ik ook erg gechameerd van Corazón, Eskimo en zo schattig voor de kleintjes Fresk. Ook het vrolijke merk met retro tintje Smafolk vind je bij Kindernachtmode.

De webshop van Kindernachtmode is heel gebruiksvriendelijk. Ik ben altijd zo weer weg als dat niet zo is. De zoekfunctie en het filter werken erg goed en wat ik heel handig vind is dat bij elk product een maatadvies staat, soms zelfs met de lengte erbij. Naast nachtmode verkopen ze bij Kindernachtmode ook ondergoed, rompertjes en accessoires voor de kinderkamer.

SINT TIP

Persoonlijk vind ik een pyjama ook altijd een leuke aanvulling als cadeau in de zak van Sinterklaas. Wel een beetje een leuke natuurlijk. Vroeger kreeg ik er zelf ook altijd grappige sloffen bij, je weet wel van die knuffels voor aan je voet. Kindernachtmode heeft allemaal ‘zak waardige’ pyjama’s, maar ontwerp je eigen pyjama van Pixie Dixie is wel heel erg leuk. Deze pyjama kan je kind zelf beschilderen, echt super tof toch voor de knutselfans.

Shoppen: Kindernachtmode.com

Facebook: Kindernachtmode

5f60963d25be8fb03f54e59240ae3de8 b

Super leuk cadeau voor de zak van Sinterklaas of voor onder de kerstboom.

333e7a139e97da64bba8f5f68dec01ed (1) b

Wat zijn de pyjama’s van Eskimo gaaf!

4e2ecce05a91526ace4b37f275e8f93b b

Deze leukerd shop je nu met sale. Altijd leuk een beetje korting.

c02759eaf7a463512ed4e31f2a8da5cb

Helaas kende ik Fresk niet toen ze hier nog klein waren <3.

Mijn favoriet voor de meiden.

20960972d59d740e5f95a1eeb19c750a

Te schattig toch? Ook leuk als kraamcadeau.

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply