GIRL REVIEWS

REVIEW: EVA in Soft & Jolly wintercollectie 2015 / 2016

20 augustus 2015
EST. 2015

DAAR IS TIE DAN: DE ALLEREERSTE REVIEW VAN SOFT & JOLLY

Eindelijk mogen we wat gaan laten zien. Vanaf het eerste moment dat ik Soft & Jolly zag kreeg ik die bekende kriebel in mijn buik. Denk aan Ninni Vi, maar dan “losser”, zachtere tinten, breisels. Van die items waar je mee op de bank kruipt op een winteravond met een hete chocomelk, of koude. Open haard aan…… Krijg je het beeld? Of wandelend in het bos in de herfst als het zo mistig is. Dat is het beeld wat ik van Soft & Jolly heb.  Comfortabel, lief, zacht en gezellig.

Wij hebben gekozen voor het vestje in zachte breisels in blauw en grijs, afgebiesd in grijs with a touch of gold. Als klein detail zit er een knalroze strikje op de mouw (zo leuk met de Ninni Vi veterlaarsjes of sneakers). Samen met de taupe-achtige sweatpants met grijze biezen een heerlijk setje voor elke gelegenheid!

Helaas waren de knalroze veterlaarsjes nog niet binnen, want o, wat zit ik daar met smart op te wachten! En wat staan die ook bij Soft & Jolly leuk, zeker als je het wat stoerder af wilt stylen). Voor nu heb ik ze afgestyled met de gouden laarsjes van Pinocchio.

SHOPPEN: vanaf nu shop je Soft & Jolly o.a. hier.

Thumbs up for Soft & Jolly. Wat een vette binnenkomer is die eerste collectie! Hier zullen heel wat meisjes- en moedershartjes harder van gaan kloppen.

Ons oordeel:

 • Prijs:  Het vestje kost € 59,95 en de sweatpants € 49,95
 • Kwaliteit: De kwaliteit is echt fantastisch!
 • Pasvorm: De pasvorm is perfect, vergelijkbaar met grote zus Ninni Vi. Eva draagt hier van het vestje maat 110/116 en de sweatpants in 98/104. Ook echt de maten die ze daadwerkelijk draagt op dit moment.
 • Draagcomfort: Heerlijk zacht en comfortabel
 • Minpunt: Ik kon niets vinden. Echt niet! Misschien dat je er hebberig van kan worden… Ik zie hier namelijk nog wel een setje in de kast komen 🙂
 • Pluspunt: Het materiaal is zo zacht dat je dochter het vast nooit meer uit wilt, de broek is echt van stevige, superzachte sweatstof. Het breisel is ook echt zo vreselijk mooi afgewerkt met mooie details.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marguerita 20 augustus 2015 at 09:27

  Oh daar word je zeker hebberig van, wat staat die kleur haar ook mooi!

 • Reply PerogGow 10 september 2015 at 21:43

  Здрасте!
  фото и видео на свадьбу спб
  видеосъемка спб отзывы
  видеосъемка в спб заказать

  http://piano-digital.ru slo1ppixy
  http://piano-digital.ru/videosemka-spb-stoimost.html
  http://piano-digital.ru/videosemka-nedorogo-spb.html

 • Leave a Reply