GIRL TEENS

Time to shine!

24 november 2016
party-skirts

De mooiste party skirts

Wat hou ik van deze tijd van het jaar! Sinterklaas en kerst in het vooruitzicht, gezelligheid, het samenzijn met familie en vrienden. En met kerst kunnen we eindelijk die ene party outfit aan! Tule, glitters en pailletten, welk meisje houdt er niet van? En met kerst is alles geoorloofd, more is more zullen we maar zeggen.

Daarom hebben we voor jullie een aantal perfecte party rokjes bij elkaar gezocht. Combineren kan eindeloos, je kan het mixen met wat je maar wilt. Een stoer jackje, een sporty baseballvest, of een boho bontgilet, niks is te gek. Hou je van rustig met juist de party skirt als middelpunt, kies dan voor een mooie aansluitende longsleeve in een effen kleur.

Welk rokje is jouw favoriet? Voor mij is dat het Karl Lagerfeld rokje op nummer 5. Het metallic en het korte model met de overslag in combinatie met die stoere ritsen vind ik echt iets voor Senna! Zij zelf gaat overigens voor rokje 1. Die heeft ze onlangs aan gehad en dat stond haar ook super moet ik zeggen (zie de foto’s onder de blog).

Geen zin om te gaan shoppen? Deze rokjes bestel je vanuit je luie stoel. En nog een tip…. misschien heb je het al wel gehoord; vandaag is het Black Friday! Ik hoorde vorige week pas van deze term, maar ik vermoed dat vandaag heel veel artikelen in de sale zullen zijn, dus shop till you drop!

Shoppen:

  1. Metallic rokje
  2. Roze rokje met gouden accenten
  3. Zwart met pailletten
  4. Zwart tule
  5. Overslagrokje
  6. Wit met sterren
  7. Sweatrokje goud
  8. Zilver met plooien

De foto’s zijn gemaakt door en voor de website van Wildstore.

Quapi rokje metallic Quapi rokje metallic Quapi rokje metallic


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply