GIRL Jolanda REVIEWS SCHOENEN

REVIEW Braqeez – Spring/Summer 2021

9 maart 2021

Summer highlights!

We hebben al even mogen proeven aan het voorjaar. Twintig graden… wat voelde dat goed! Zeker nu we zoveel thuis zijn. En wat heerlijk al die nieuwe collecties die al uit zijn. De kast begint zich al langzaam te vullen met de leukste outfits. Natuurlijk horen daar ook toffe sneakers bij, dus ik ging op zoek! 

We kijken altijd naar sneakers met een uitneembaar voetbed. Bente (9 jaar) draagt al ruim een jaar steunzolen omdat ze wat naar binnen loopt en daardoor pijn krijgt in haar enkels. Dus goede, stevige schoenen zijn belangrijk! Dat is dus een randvoorwaarde. Maar natuurlijk wordt het uiterlijk van de schoenen ook steeds belangrijker. De tijd dat ik nog iets voor haar uit kon kiezen is voorbij. Nu het shoppen in de winkel wat lastiger is, zijn we er echt even goed voor gaan zitten en hebben we samen online gezocht. Ik merkte al snel dat Bente ging voor kleur! En het liefst lekker fel ook. Ze koos uiteindelijk voor de hippe Braqeez sneaker genaamd Reny Run in maat 37!

In het echt zijn deze sneakers nog mooier dan op het plaatje! Wat een heerlijk kleurtje! Deze witte Braqeez sneakers hebben zwarte en fluor gele accenten. Ik denk dat ze ’s avonds op de fiets zelfs goed opvallen! Het ontwerp van de schoen is sportief en ze dragen lekker licht. Op de zijkant hebben de sneakers twee boogjes in zwart en semi-transparant geel. De veters in deze stoere sneakers zijn wit met de tekst: “KEEP IT LOOSE” en “BQZ”. De chunky rubberzolen maken de meidensneakers helemaal af! De sneakers zijn gemaakt van leer en hebben een leren voetbed, wat ze een ademend vermogen geeft. Ze zijn verkrijgbaar in maat 31 t/m 38.

Bente draagt een zwart/wit jurkje met all over stippenprint van CoolCat Junior (via Wehkamp). De jurk genaamd Dilara, heeft lange mouwen en een klein opstaand kraagje. Het jurkje is overigens heel prettig geprijsd… het kost slechts €34,99! De stoere Braqeez sneakers maken de outfit helemaal af. Bente is klaar voor Pasen! Is deze outfit ook iets voor jouw dame?

Shoppen:

Denk jij nu, die sneakers wil ik ook? Je shopt de Braqeez Reny Run sneakers hier.

De leuke jurk van CoolCat Junior shop je o.a. hier. Bente is 149 cm en draagt de jurk in maat 146/152.

Maatadvies: De sneakers vallen goed op maat. Om er zeker van te zijn dat je de juiste schoenmaat bestelt, heeft Braqeez een handige maatwijzer ontwikkeld. Klik hier om direct naar het maatadvies te gaan.

Passen: Liever even passen in een stenen winkel, klik dan hier voor de Braqeez verkooppunten.

Voor meer info: www.braqeez.nl

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

 

Goede, stevige stappers zijn belangrijk!

 

Laat de lente maar komen!

 

Het jurkje is gevoerd en draagt heel fijn door de soepele stof.

 

 

Ik begrijp nu helemaal waarom ze juist deze sneakers koos! Wat zijn ze gaaf!

 

 

 

 

Ook aan de achterzijde zit een stoer, neongeel detail!

 

 

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply TOPITM REVIEW - SPRING / SUMMER 2021 17 september 2021 at 16:06

    […] maken de outfit helemaal af. Deze sneakers zijn van het kwaliteitsmerk Braqeez. Je leest de review hier nog even […]

  • Leave a Reply