BOY Jolanda NIEUWE COLLECTIE

MISTER T FALL/WINTER 2020

3 september 2020
0 Header

SIMPLICITY

In de TOPITM blog gisteravond, kondigden we het al aan: er komt vandaag een boys fall/winter collectie uit, genaamd Mister T! Op veler verzoek heeft TOPITM besloten toch weer een jongenscollectie uit te brengen! Hoe gaaf is dat! Kijk en lees snel mee wat je vandaag kunt verwachten…

De uitgangspunten voor deze nieuwe MISTER T collectie waren duidelijk. Geen drukke prints, pure zachte stoffen, een perfecte pasvorm, het moet vooral lekker zitten maar ook een pittige uitstraling hebben. Nou, dat is gelukt! Het is een kleine compacte collectie voor boys vanaf 3 jaar. De kleuren, groen, donkerblauw, okergeel en grijs zijn prachtig met elkaar gecombineerd wat een warme en sportieve look geeft.

We zien gave “statement” shirts met mooie accenten langs de boordjes en een stoer vest waarin alle kleuren uit de collectie terugkomen.  Alles is met elkaar te combineren, dus jij kunt helemaal jouw eigen outfit samenstellen. Uiteraard bevat deze collectie ook een paar gave sweaters. Leuk detail bij de okergele “masterpiece” sweater is het opstaande kraagje.

Natuurlijk zijn de comfortabele jogg’s tegenwoordig niet meer weg te denken uit de collecties! Een aantal jaren geleden moesten we er misschien allemaal nog wat aan wennen maar tegenwoordig loopt elke jongen het liefst in een jogg-pants en geef ze eens ongelijk! Ze kunnen er heerlijk in bewegen, rennen, voetballen etc. Een eis van ons als mama’s is daarbij wel dat ze een super mooie pasvorm hebben en wij kunnen je verklappen dat MISTER T daar zeker aan voldoet! MISTER T, een aanwinst in kinderkledingland!

Veel shopplezier vandaag!

www.topitm.nl 

Liefs, Jolanda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 9 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply