GIRL Jolanda

START SALE WAAAW! 1 JULI 2019

30 juni 2019
0 header

Shop Waaaw alleen vandaag met 40% korting!

Al jaren ben ik mega-fan van Waaaw! Ook dit zomerseizoen hebben we drie complete Waaaw outfits in de kast. En door het mooie weer en een heerlijk weekje Portugal in de mei-vakantie, hebben we het ook al lekker kunnen dragen! Met aanfoto’s inspireren we elkaar, dus ik heb een paar kiekjes in deze blog geplaatst. 

Waaaw is ontzettend draagbaar. Een perfecte pasvorm, mooie kleuren, ijzersterke & kwalitatief hoogwaardige stoffen en door de applicatie altijd feestelijk, hip en vrolijk. Bovendien kun je er zo heerlijk mee combineren. Wellicht heb je deze zomer ook al wat gekocht van de prachtige zomercollectie: de ‘streepjes rok’, een hippe short of het jurkje met die mooie boothals. Maar misschien komt daar nog wat bij want vandaag start de sale van het hippe Waaaw! En wel met maar liefst 40% korting op de gehele collectie exclusief basics en accessoires. Dat mag je als Waaaw fan niet missen natuurlijk! Vanaf dinsdag is de korting 30%.

Gratis haarband! Bovendien krijg je bij je bestelling een gratis haarband, zolang de voorraad strekt. Ga nu dus snel naar de website en scoor de items van je wishlist!

We zijn heel benieuwd welk item jij vandaag shopt! Plaats het gerust in de reactie onder het blog, dat vinden we leuk!

www.waaaw.nl 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply