GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

SNEAK! 2de levering TOPITM ZOMER 2019

19 februari 2019

Take it Easy

Nog een nachtje slapen en dan is het zover…  dan komt de tweede levering van het hippe, kleurrijke TOPITM uit. De eerste levering is heel goed ontvangen. De blog met maatinfo lees je hier nog even terug. Er hangen vast al prachtige TOPITM setjes in de kast klaar, wachtend op het zonnetje. Bij ons in ieder geval wel. Zijn jullie klaar voor levering twee?

In deze sneak blog mogen we vandaag drie complete outfits laten zien die aanstaande donderdag in de winkels hangen en online te shoppen zijn. De tweede levering is een perfecte aanvulling op de eerste. We zien meer hoogzomer items zoals heerlijke rokjes, diverse tops en zelfs een mooie glanzende short en bijpassend vestje. Als ik de items rustig een voor een bekijk, dan zie ik direct weer waarom ik zo’n enorme TOPITM fan ben. Een t-shirt is namelijk geen gewoon shirt. Elk design heeft wat extra’s… een froezel mouwtje, extra sierrandjes, een drukker, unieke schouderbandjes, een kleurrijk flosje… noem maar op. Al die aparte, mooie details maken het tot een echt TOPITM. Bovendien is de kwaliteit perfect. Was na was blijft het mooi. En het wordt veel gedragen want de stoffen zijn heerlijk zacht. Dochter Bente pakt het telkens weer zelf uit de kast. En ik snap wel waarom!

Hieronder zien jullie alvast twee toffe, kleurrijke jurkjes en een combinatie van een rokje & top uit de tweede levering. Op dit rokje zijn veel tops te dragen. Ook dat is een kenmerk van TOPITM, alles is onderling met elkaar te combineren. Ik kan nu al niet meer kiezen en er komt nog zoveel meer… Welke outfit heeft jullie voorkeur? Foto 1, 2 of 3?

Shoppen:

  • Shoppen kun je vanaf donderdag 21 februari 2019, 9.00 uur.
  • De hele collectie zomer 2019 shop je op www.topitm.nl

Veel shopplezier!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Outfit 1

 

Outfit 2

 

Outfit 3

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply