Angelique

Primeur: Disney Passepartout – 1 kaartje voor 3 geweldige bioscoopfilms

12 december 2018
Untitled design (4)

Disney Passepartout: hét kado voor onder de boom!

Ben je nog op zoek naar een leuk kado voor je kinderen, of misschien zelfs wel voor je kleinkinderen: wij hebben weer een leuke tip!

Disney heeft iets nieuws bedacht: De Disney Passepartout geeft je toegang tot 3 nieuwe Disneyfilms die binnen een half jaar in première gaan. Hoe leuk om samen met je kids heen te gaan. En hoe leuk om zelf ook de releases van deze klassiekers opnieuw te bekijken. Dumbo was bijvoorbeeld altijd al een van mijn favoriete films sinds ik kind was.

Je shopt de Disney passepartout voor 25 euro en is alleen geldig bij Pathe, Vue en Kinepolis, dus eigenlijk zo goed als de meeste bioscopen, er zit er vast wel eentje bij jou in de buurt.

Filmstudio Disney introduceert deze week de Disney Passepartout, een nieuw soort bioscoopticket die toegang geeft tot drie bioscoop films. Filmfans kunnen voor €25 een kaartje kopen voor zowel de live-action film Dumbo, The Lion King als Aladdin, die het komende halfjaar in première gaan.

Het is voor het eerst dat een dergelijk ticket voor de consument verkrijgbaar is.

De tickets zijn geldig bij Pathé, Vue en Kinepolis en verkrijgbaar via de ticketwebshop van het AD.

Dumbo, een nieuwe verfilming van het beroemde verhaal over het vliegende olifantje, gaat eind maart in de bioscopen draaien. Daarna is het rond half mei  de beurt aan Aladdin, het sprookje over een straatjongen die een mysterieuze lamp vindt waarin een geest zit die hem drie wensen gunt met onze eigen Marwan Kenzari in een van de hoofdrollen. The Lion King, de live action-versie van de animatie-klassieker uit 1994, is vanaf half juli te zien. Toch ook wel een film waar veel mensen reikhalzend naar uitkijken.

Eigenlijk mag je ze echt alledrie niet missen! Deze tickets zijn vanaf van te koop!

disney

 

 


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply