SPOTLIGHTSHOP

Hello, check deze sale tip

20 november 2018

HELLO IN FRENCH IS BONJOUR

Wat een grappige tekst staat er op deze mooie zachtroze sweater van Brian+Nephew. En de trui is niet alleen zacht van kleur, hij voelt ook net zo aan. Wat is verliefd in het Frans? Amoureux? Nou, ik ben echt amoureax op op deze sweater. In het roze zit een klein gouden glittertje, wat deze outfit ook erg geschikt maakt voor de feestdagen. De tekst hello is er op geborduurd met kraaltjes en de pasvorm is gewoon perfect. Het panterkraagje van Retour Jeans geeft de trui nog net wat extra’s.

We combineren de trui en het kraagje met een rokje van Brian+Nephew. Deze viel me online bij De Kleertjesfabriek steeds al op door de mooie vogeltjesprint en bij binnenkomst bleek deze nog mooier. Het rokje is namelijk van fluweel en dit geeft het zo’n warm, rijk en winters gevoel.

KORTING

Het sale seizoen is begonnen en de korting bij De Kleertjesfabriek loopt inmiddels op tot 40% en speciaal voor de Shopaholiek volgers krijg je met de code Shopaholiek-korting nog eens 10% extra korting. Deze korting geldt op het hele assortiment tot en met maandag 26 november. Dus of je nu het mooie en bijzondere Brian+Nephew wilt shoppen, of nog een fijne jeans van Retour, een toffe sweater van Indian Blue Jeans, een winterjas van Pepe Jeans of Baker Bridge, het kan allemaal. En uiteraard kun je er terecht voor jongens en meiden.

Nog meer inspiratie en tips

  • Deze groene sweater van Brian+Nephew is ook te koop bij De Kleertjesfabriek en zo mooi.
  • Dit populaire setje koop je nu ook met korting.
  • De ring om Lindes vinger is van Pop Cutie en shop je ook bij De Kleertjesfabriek. Pop Cutie heeft ook veel gave kettingen. Leuk als cadeau met Sint en Kerst.
  • Meer over Linde’s laarsjes lees je hier.
  • Het setje op deze foto’s hebben we gecombineerd met een gouden panty van de H&M.

Shoppen: – groene sweaterkraagjeroklaarsjes 

brian+nephew

brian+nephew


brian+nephew
brian+nephewbrian+nephewbrian+nephewbrian+nephew

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply