NIEUWE COLLECTIE

Een heerlijke knuffeljas

19 oktober 2018
Mix and Match

MIX AND MATCH

JACKY GIRLS – AI&KO – VINGINO

Oooo Zwolle, mijn mooie stadje, wat ben je toch leuk en gezellig en wat kun je er heerlijk winkelen. Ook Linde vindt het al heerlijk om even samen de stad in de gaan. Het soort winkels dat we leuk vinden wijkt nog wat af, maar het is altijd fijn om samen rond te neuzen. In onze zoektocht naar een nieuwe winterjas liepen we binnen bij TOFF Kidswear en vonden daar de ultieme knuffeljas. Linde was op slag verliefd en deze blauwe jas van AI&KO is ook nog perfect van kleur bij Lindes ogen. En eigenlijk denk ik dat zo’n mooie kleur blauw bijna iedereen wel staat. Naast heerlijk zacht en knuffelbaar is de jas ook lekker warm en prachtig van model. AI&KO valt wat kleiner en Linde past daardoor met haar 134 centimeter perfect in maat 140.

De laarsjes

Waar Linde ook helemaal voor viel zijn deze te toffe korte laarsjes van Ocra. Dit duurzame kwaliteitsmerk kun je shoppen bij Hippeschoentjes. Ze vallen wat ruimer en daarom draagt Linde – die tussen maat 32 en 33 in zit – deze laarsjes in maat 32. Bij Hippeschoentjes kun je ook bij online shoppen heel makkelijk weten welke maat je nodig hebt. Lees dit blog er maar eens op na? Hoe vind je de schoentjes trouwens? Zelf zijn we er weg van en vinden het erg leuk dat ze door de bliksemschicht anders dan anders zijn. Je shopt de laarsjes hier.

Mix en matchen

Tja, en als we dan toch bij TOFF Kidswear zijn wordt het samenstellen van een mooie mix and match outfit wel heel makkelijk. Wat een keuze heb je je bij deze winkel. En kom je er zelf niet helemaal uit, dan staan de dames van de winkel voor je klaar met super veel leuke ideeën. Ruitbroekjes zijn het helemaal deze winter, van verschillende merken komen dit soort broeken terug in het assortiment van TOFF. Wij kozen dit kort vallende exemplar van Vingino en combineerden deze met een fijne sweater van Jacky Girls. En wat een tiener staat er dan ineens als ze deze merken draagt!

Give-Away

Wil jij ook lekker shoppen bij TOFF Kidswear? Dan kan dit natuurlijk bij hun stenenwinkels in Zwolle, Hengelo of Enschede. Zijn de winkels te ver weg voor jou en wil je toch iets bestellen stuur TOFF dan even een mailtje. Misschien wordt dat shoppen voor jou en een vriendin wel nog leuker. Je kunt namelijk twee keer € 50,00 shoptegoed winnen, hoe je kans maakt op deze prijs lees je hier.

 

Mix and Match

 

Mix and MatchMix and MatchMix and MatchMix and MatchMix and MatchMix and Match

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply