GIRL REVIEWS

Een boho winterjurk met de mooiste details

30 september 2018
Boho winterjurk

KEN JIJ WILD & GORGEOUS NOG?

Afgelopen zomer liet ik je kennis maken met Wild & Gorgeous en er kwamen veel enthousiaste reacties. Regelmatig kreeg ik weer een foto in mijn inbox van een meisje dat straalde in een prachtige jurk van dit Engelse merk. Tussen alle zwarte, stoere en niet te veel poespas mode zijn er nog heel wat moeders en meisjes die houden van romantisch, boho en mooie details. Hiervoor kun je bij Wild & Gorgeous je hart ophalen. Ook voor de winter hebben ze weer een toffe collectie vol romantische rokjes, mooie stoffen, fake fur jasjes en zwierige jurkjes. Wij kozen de boho winterjurk Marrakesh om aan jullie te laten zien. Wil je trouwens het zomerblog over dit merk terug zien, kijk dan even hier.

Boho winterjurk

De Marrakesh Dress is verkrijgbaar in twee kleuren slate blue en dark red. Slate blue laat zich vertalen als lei blauw, een grijzige blauw dus. Precies de kleur van Lindes ogen. Deze boho winterjurk is voorzien van borduurwerk, wat hier en daar is afgewerkt met een pailletje. De roze kwastjes bij de hals maken het boho gevoel compleet. Voor een bijpassende maillot heb ik de jurk meegenomen naar de stad. In de winkel leg ik dan een aantal maillots bij de jurk en zo zie je snel genoeg welke kleur er mooi bij is. Linde laarsjes komen uit mijn favo schoenenwinkel, je leest er meer over in dit blog.

Bellenblaas

Dat ik Linde in zo’n mooie boho winterjurk durf te laten spelen met bellenblaas vind je vast opmerkelijk. Wat een nare vlekken geeft dit ogenschijnlijk onschuldige speelgoed toch. Ik heb het jurkje na het gebruik van de bellenblaas gewassen zonder wasmiddel en dan komt het helemaal goed. Nu was ik me er goed van bewust, dan denk ik daar wel aan. Maar helaas zijn hier ook al wel wat kledingstukken verpest door bellenblaas. Hou jij bellenblaas ook liever buiten de deur?

Shoppen en maatinformatie

Linde draagt deze boho winterjurk in maat 128/134 bij 134 centimeter. Voor haar kan dit nog net en Wild & Gorgeous valt dus netjes op maat. Dit fur jasje lijkt mij echt nog geweldig bij deze jurk en staat op mijn wishlist. Shoppen doe je bij hun eigen webshop, de jurk vind je hier, en het komt binnen als een prachtig cadeautje.

Kom je ons ook volgen op Instagram? Voor nog meer foto’s, tips en een kijkje achter de schermen? Je vindt ons hier.

Boho winterjurkBoho winterjurkBoho winterjurkBoho winterjurkBoho winterjurkBoho winterjurkBoho winterjurkBoho winterjurk

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply