GIVE-AWAY MAMA-INSPIRATIE

Ibiza armbanden van Mint15

10 juni 2018
Ibiza armbanden

GET THAT IBIZA FEELING

In dit blog geen inspiratie voor je kids, maar voor jezelf. We laten een prachtige set Ibiza armbanden zien van Mint15. En binnenkort kun je ook zo’n setje, in een kleurstelling naar keuze, WINNEN op onze Instagrampagina @annemarie_thijs_linde. Kom je ons vast volgen? Dat vinden we gezellig en zo mis je de GIVE-AWAY niet.

Ibiza armbanden van Mint15

In de armbanden van Mint15 zit regelmatig een mint kleurtje verwerkt. Een prachtige, frisse kleur die ze bij Mint15 graag in hun sieraden terug zien. De kleur heeft een kalmerende en ontspannende werking, geeft balans en reflecteert frisheid en optimisme. Daarnaast wordt de kleur geassocieerd met een gevoel van tevredenheid en vertrouwen. Zelf ben ik ook dol op deze kleur maar koos toch voor een setje Ibiza armbanden in wit en goud tinten. Mooie basic kleuren zodat ik de sieraden bij heel veel outfits kan dragen.

In de sieraden van Mint15 worden allerlei prachtige materialen verwerkt, zoals edelsteen, hout, glas, facetgeslepen glas, Swarovski, gekleurde waxkoordjes en metalen bedeltjes en kraaltjes van designers quality. De meeste sieraden worden voorzien van een verlengkettinkje bij het slotje, waardoor de maat verstelbaar is. Kenmerkend voor de collectie van Mint15 vind ik de beads-armbandjes. Deze probeerde ik vroeger altijd zelf te maken, maar ik heb er nooit één afgekregen. Mijn touw kwam in de knoop of te veel kraaltjes paste niet over het oog van de naald heen. Toch leuk dat mijn kinderwens nu eindelijk om mijn pols bungelt.

De Ibiza armbanden van Mint15 zijn verkrijgbaar in allerlei kleurtjes. Mint, wit en goud dus, maar ook zacht roze of lekkere felle tinten. Ook zijn er heel veel verschillende ontwerpen. Je kunt de armbandjes per stuk bestellen en dragen of zelf een setje samenstellen. Ook kun je kant en klare setjes kopen. Bij bestellingen boven de € 35,00 hoef je geen verzendkosten te betalen en je order wordt binnen twee dagen verzonden.

Shoppen

Ben je enthousiast geworden en wil je de shop van Mint15 bezoeken, klik dan hier. Wil je kans maken zo’n mooi setje armbanden te winnen volg dan @annemarie_thijs_linde op Instagram. Daar kun je binnenkort mee doen aan de Mint15 give-away.

Ibiza armbanden Ibiza armbanden

#sponsored post

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply