Annemarie MUSTHAVE PERSONAL TIPS

Samsung Galaxy S9, dit doe ik ermee

25 mei 2018
Samsung Galaxy S9

ME AND MY PHONE

Wij moeders kunnen ons zo af en toe nog al druk maken of schuldig voelen over het gebruik van onze smartphone, in mijn geval de Samsung Galaxy S9. Moeten we niet (nog) meer tijd aan onze kinderen besteden of harder doorwerken tijdens de huishoudelijke klusjes? Pas zei een vriendin van mij dat de jongere generatie daar helemaal geen last van heeft. Ze zijn opgegroeid met de smartphone en deze hoort gewoon bij het leven anno 2018. Ik ben het daar zeker mee eens en heb besloten om er zelf ook maar zo over te denken. Want kom op, wat zijn ze fijn en handig die smartphones, vandaag deel ik 10 dingen waar ik mijn telefoon voor gebruik.

  1. Ik ben een echte cameramama, dol op foto’s maken met mijn spiegelreflexcamera. Smartphones maken tegenwoordig ook prachtige foto’s. Met mijn fotografie oog zie ik wel verschil. Maar de kwaliteit van de foto’s van mijn Samsung Galaxy S9 is wel zo uitstekend dat ik mijn zware camera regelmatig thuis laat en mijn telefoon gebruik voor foto’s en natuurlijk filmpjes. En functie die ik bij selfies als bijna 40 jarige erg handig vind is die om je huid wat egaler te maken. En mijn kinderen zijn gek op de snapchatachtige figuurtjes die je over je gezicht heen kunt plaatsen
  2. Echt jaren heb ik nog elk jaar een leuke (school)agenda gekocht en kon echt genieten van zo’n mooie agenda. Maar tegenwoordig gebruik ik toch de agenda op mijn telefoon. Deze is gesynchroniseerd met de agenda van mijn man en alleen al door al zijn wisselende diensten is dit echt een uitkomst.
  3. Ik hou natuurlijk mijn Instagram bij op mijn telefoon. Het schijnt ook op de computer of laptop te kunnen, maar dit is bij uitstek een smartphone social media kanaal.
  4. Ooit hoorde ik dat iemand series keek op zijn telefoon, het scherm leek mij daar zo klein voor. Maar inmiddels doe ik het zelf ook. Lekker in bed of als ik tijdens Lindes turnles in de kantine zit te wachten. Het beeld is klein, maar zo scherp en mooi van kleur en ook het geluid is prima.
  5. Daarom luister ik ook muziek op mijn telefoon via Spotify. Ik vind het vooral heerlijk om tijdens het douchen mijn favorieten playlist op te zetten en lekker mee galmen natuurlijk.
  6. Als ‘”af toe treinreiziger” vind ik de NS app super handig. Ik koop dan een dagkaartje bij bijvoorbeeld de Etos en deze hoef je niet meer te printen. Je kunt hem uploaden in de app en daarna je telefoon voor het poortje houden en doorlopen. Ook kun je er je geplande reis heel handig in bewaren. Handig als je steeds binnen 3 seconden vergeet welk spoor je nou moet hebben.
  7. Dit is een wat ik niet doe met mijn telefoon punt. Hardlopen met Evy, het staat er wel op, is super handig, nu nog gaan gebruiken.
  8. Deze had misschien op nummer 1 moeten staan, appen. We kunnen ons een leven zonder niet meer voorstellen. We appen 1 op 1 en in groepen. Waarbij ik niet zo hou van de schoolapp- en de rugbyappgroep waarin echt te veel foto’s en reacties worden gedeeld, waardoor ik nog mis dat iedereen een kaart voor de juf mee moet nemen. Een leven zonder What’s App is niet meer voor te stellen toch?
  9. Dit is weer iets wat ik niet doe met mijn Samsung Galaxy S9, Bixby gebruiken. Hiermee kun je je telefoon met spraak besturen. Ik zie inmiddels wat mensen om mee heen die het graag gebruiken. Toch maar eens proberen?
  10. Tot slot beheer ik ook mijn mail op mijn telefoon. Lezen is geen probleem, mails beantwoorden doe ik het liefst op de laptop, maar zeker ook op mijn telefoon.

Doe jij deze dingen ook allemaal (niet) op je telefoon? Of gebruik je hem ook nog heel graag ergens anders voor? Ik realiseer me nu opeens dat bellen er niet tussen staat en dat doe ik ook echt nog maar zelden.

Wat foto’s gemaakt met mijn Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9

Ik heb iets met bloemen. Ik vind ze zo mooi en maak er dus ook regelmatig foto’s van.

Samsung Galaxy S9

Linde heeft Sterre Koning ontmoet, oooo spannend. Gelukkig altijd mijn telefoon bij de hand zodat ik dit moment kon vastleggen.

Samsung Galaxy S9

Hilarisch vinden mijn kinderen zulke stickers. Zelf vind ik dat je ze als volwassenen niet moet gebruiken, maar vooruit, speciaal voor jullie.

Tot slot nog een voorbeeld van een kort filmpje, zet je geluid er maar bij aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#sponsored post


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply