NIEUWE COLLECTIE SPOTLIGHTSHOP

Een toffe jeans short

25 februari 2018

WALKING ON SUNSHINE

Eén van de favoriete winkels van Linde en mij is Kids Department en dit komt door hun bijzonder originele assortiment. We vinden het heerlijk om door alle leuke items in hun webshop te snuffelen en de verschillende merken met elkaar te combineren. Dit keer vielen we voor een mooi jeans short van Molo. Linde trok hem voor de grap al andersom aan, de “kontzakken” zitten namelijk aan de voorkant. Het shortje heeft een mooie zomerse wassing, een leuk omgeslagen pijpje en is van een soepele, dunne en luchtige jeansstof. Zo’n jeans short is een perfecte basic voor in de kast en combineert werkelijk met alles.

Linde en ik zijn niet vies van een vleugje romantiek en vinden juist deze stijl erg leuk combineren met zo’n wat stoerdere jeans short. De romanticus in ons viel dan ook als een blok voor dit mooie katoenen topje van Soft Gallery. De top is bezaaid met spikkels in twee tinten blauw, roze en goud. Verder heeft de top een gouden bies langs de schouderlijn, roezelmouwtjes en sluit het op de schouder met een gouden knoop. Het topje loopt wijd uit, wat een heerlijk zomers, luchtig en speels effect geeft.

Helaas laat de temperatuur alleen het topje dragen nog niet toe. Maar het kriebelt wel enorm om al die leuke zomerkleding te gaan dragen. Zeker nu het, koud, maar wel stralend weer is buiten. Daarom shopte ik een mooi gebreid geel vest van Mingo bij deze set. Nu fijn te dragen op de top en dan gecombineerd met een jeans (wij gaan voor deze) en straks in de zomer heerlijk om erbij de pakken als het ’s avonds wat frisser wordt. Ik vind de kleur van het vest zo zonnig en de structuur zo mooi, Linde is “walking on sunshine” als ze dit draagt.

Alle kleurtjes uit deze set komen terug in de Molo kousen en als extraatje hebben ze ook nog een groene en blauwe streep. Ik denk dat deze kniekousen bij heel veel outfits zullen matchen. Ik hou er zo van, blote benen met kniekousen, jij ook? Tot slot maakte we de set af met beige sneakers met gouden sterren, deze zijn van Studio Maison.

Maatadvies

Linde is 130 centimeter en draagt de jeans short in maat 128, het vest in maat 116/128, de top paste ze al in maat 10. Linde zit net in schoenmaat 32 en de kousen in maat 31-34 zijn nog erg ruim voor haar. De schoenen van Studio Maison zitten perfect in maat 32.

Shoppen

topshortvestkniekousensneakers

*Het kan zijn dat je weleens iets mist van Shopaholiek. Wat je daar tegen kunt doen is het volgende: Als je op onze Facebook pagina bent, klik je op de knop ‘volgend’ en dan zie je onder het kopje ‘in je nieuwsoverzicht’ de optie ‘als eerste weergeven’ staan. Wanneer je die aanvinkt, hoef je niets meer van ons te missen.

*En wil je nog meer zien? Denk aan behind the scenes filmpjes, nog meer outfits en combinatie ideeën, volg ons dan hier op Instagram. Dat vinden we super gezellig.

Jeans shortJeans shortJeans shortJeans shortJeans shortJeans shortJeans shortJeans shortJeans short

sponsored post

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply