SPOTLIGHTSHOP

Fashiontrends spring summer 2018

17 februari 2018
Fashiontrends spring summer 2018

HOT HOT HOT VOOR DE ZOMER

Dragen wat je leuk vindt is natuurlijk het allerbelangrijkste en je hoeft daarbij geen rekening te houden met de trends. Maar ze zijn er wel, zeker ook in de kindermode. In dit blog zetten we de fashiontrends spring summer 2018 samen met onze spotlightshop Kids Department voor je op een rijtje. Welke trend past echt bij jou en welke helemaal niet? Wij zijn benieuwd, laat je het weten in een reactie?

Badstof

Het draagt lekker, is stevig, droogt snel, heeft een gave structuur. Badstof is echt ideaal voor de zomer en je ziet het dan ook in diverse collecties terug. Wij spotten een gave playsuit van badstof bij Bobo Choses.

Primaire kleuren

Rood, blauw en geel zijn echt de trendkleuren voor dit seizoen, je ziet ze alle drie in vele tinten terug. Little10days laat de trend kleur blauw terugkomen in hun collectie in een prachtige vergrijsde tint.

Pasteltinten

De primaire kleuren zie je terug in al hun helderheid, maar ook zeker in een zachtere variant, want pasteltinten zijn het helemaal. Durf ze gewoon te dragen bij je kaaskoppie, je zult zien dat het verrassend goed staat. Soft Gallery heeft bijvoorbeeld een prachtig zacht geel rokje in haar collectie.

Leopard print

Jaaaaa de panterprint, wij Shopaholieks zijn er gek op, en ook dit seizoen zie je hem weer veelvuldig terug. Soft Gallery ging voor een rode versie en ik beken, ik heb een total crush voor deze print.

Fruit- en tropische printjes

Ik hou van deze trend omdat je gewoon zo’n zomerse gevoel krijgt van vrolijke banaantjes en wuivende palmbomen op kleding. Bobo Choses heeft het helemaal begrepen, van deze smile banaan word je vrolijk toch?

Regenboog en eenhoorns

Eenhoorns, eenhoorns, eenhoorns, Linde kan aan niet anders meer denken en ik snap dat wel, want op op mij hebben ze een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Zo’n eenhoorn dartelt nog al eens rond onder een regenboog en zo kwam ook deze trend kindermodeland binnen. Molo maakte bijvoorbeeld deze toffe sweater.

Sportlook

Sportvesten, broeken met zijstreep, sportieve shortjes of deze gave sporty kniekousen van Molo. Je ziet zo veel leuke items met sportieve invloeden, goed gecombineerd staat het heerlijk vlot en…euh..tja sportief dus.

Sailor stijl

De sailor stijl of marinelook is ook helemaal in deze zomer. En het grappige is dat je deze klassieke look ook zeker terug ziet bij de urban merken. Bekijk de collectie van Sproet & Sprout maar eens.

Metallics

Shiny, bling bling, lekker glimmend, deze trend zien we al even en ook deze zomer mag de kleding weer lekker glimmen. Finger in the Nose gebruikt veel metallics in hun toffe collectie en natuurlijk zie je het ook bij andere merken terug.

Shoppen: 1. t-shirt 2. playsuit 3. zonnig shirt 4. kniekousen 5. legging 6. jurkje 7. strokenrokje 8. regenlaarsjes 9. rokje

 

 


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply