Annemarie NIEUWE COLLECTIE

Lanceerdata kindermodemerken

31 januari 2018
Lanceerdata nieuwe collecties

PAK JE AGENDA ER MAAR BIJ!

Onlangs publiceerden we een blog met de lanceerdata van een aantal toffe urban merken. Natuurlijk kunnen de favo merken van onze volgers als Br@nd, LOOXS en Ninni Vi niet achter blijven. Dus pak je agenda erbij en noteren maar. Naar welk merk kijk jij het meeste uit? Wil je het overzicht van de urban merken nalezen, klik dan even hier.

Br@nd

Oooooh, een Br@nd sneak, wat een prachtig zacht kleurtje heeft dit vest. Br@nd is waarschijnlijk vanaf begin maart te shoppen, het blijft altijd spannend wanneer de voorraad precies binnen is. Ze komen dit jaar ook met een aantal items in de tienermaat 170/176 en er zal een gender neutraal shirt in de collectie zitten (lees: zonder strikje). Het zou zo maar kunnen dat onze collega Hanneke mede voor deze inspiratie gezorgd heeft, lees dit blog maar eens.

2017_10_15_IMG_9999_556

LOOXS

Wauw, wat een mooie kleuren heeft de collectie waar LOOXS mee uitkomt begin februari. Het maakt mij zo nieuwsgierig hoe geweldig de leveringen van begin maart en begin april dan weer zullen zijn. In principe komt elke nieuwe levering op de 1e van de maand uit.

IMG_0116

Lola Meis

Geen lanceerdatum van Lola Meis, want dit mooie merk gaat er voorlopig mee stoppen. Er komt geen zomercollectie meer uit van dit waanzinnig populaire merk. Dit pantersetje is hun laatste wapenfeit en kun je hier nog even goed bekijken. De reden is een bewuste keus om er te zijn voor diegene die belangrijker zijn dan wat dan ook, de kinderen. Ze zijn maar één keer klein, dus dat snappen wij zeker.

1 (2)

TOPitm

TOPitm lanceert op 15 februari de eerste levering van hun zomercollectie. De collectie kenmerkt zich door vogelprintjes, strepen, mooie jurkjes en zwierige rokjes.

IMG-20180122-WA0014

Indian Blue Jeans

Indian Blue Jeans heeft vier leveringen dit seizoen. De eerste ligt al in de winkels. De 2e levering kun je in de laatste week van januari verwachten. En levering drie en vier volgen eind februari en eind maart.

2017.10.19 Indian Blue Jeans SS17-185634

Chaos and Order

Chaos and Order kwam afgelopen vrijdag met de eerste zes meiden jurken van de zomercollectie. De rest van de items volgt half februari. De jongens worden natuurlijk ook niet vergeten, elk seizoen weer scoort Chaos and Order hoge ogen met prachtige outfits voor onze boys. Ken je deze coole set van vorige zomer bijvoorbeeld nog? We kunnen jullie ook verklappen dat Miss Chaos weer terugkomt, maar dan totaal anders en helemaal vernieuwd! Dus ik zou zeggen, stay tuned…

chaos

LE BIG

De resort collectie van LE BIG ligt al in de winkels (kijk hier maar eens) en vanaf medio februari volgt de zomercollectie. Ik kan jullie verzekeren dat je hiervoor alvast mag gaat sparen, want het wordt nog moeilijk kiezen!

lebig

Ninni Vi

Tellen jullie de dagen ook al af? Shopaholieks grootste Ninni Vi fans Jolanda, Hanneke en Anouk in ieder geval wel. Als alles gaat zoals gepland, komt de collectie donderdag 22 februari uit! Verzet je tandartsafspraak dus maar alvast 😉

IMG-20180125-WA0005

MortenZ

Ook broer MortenZ is snel na Ninni Vi van de partij! Dit gele vest staat nu al op mijn musthave-list!

IMG-20180125-WA0006

Soft & Jolly

Kleine zus Soft & Jolly kun je begin maart in de winkels verwachten. Uiteraard kunnen wij dit niet voorbij laten gaan zonder een leuke actie.

IMG_3401

Moodstreet

Komt rond 10 februari uit en ik zie alweer de geweldige mix van girly en sporty! Een verfijnde ruffle blouse en een Ibiza stijltje zit namelijk ook in de collectie. Mix dit met toffe sporty items en je eigen look is gecreëerd.
_MG_3562
Ook de boys van Moodstreet mogen natuurlijk niet ontbreken! Wat dacht je van deze lila tint? De nieuwste kleur van deze zomer! Zo lekker stoer met dit blauw!
SS18 MT Boys - 1

 Starfreak

Ken jij het redelijk nieuwe merk Starfreak al? Dit merk is fris, hip, heerlijk combineerbaar en met wat romantische elementen. Wij zijn om en kunnen niet wachten tot het halverwege februari verkrijgbaar is.
boy-en-girl-2

Waaaw

Een merk wat zeker niet mag ontbreken in deze lijst, is Waaaw. Het begon een paar jaar geleden met basic jurkjes en vrolijke bloemapplicaties maar inmiddels komt er elk seizoen een complete trend collectie uit, naast de vertrouwde basic items. De zomercollectie kunnen we tegemoet zien in de tweede helft van februari. De exacte datum volgt snel via Shopaholiek.
 

 Like Flo

We zagen afgelopen week al wat sneaks voorbij komen en wat ziet het er weer veelbelovend uit! De eerste levering van Like Flo kunnen we op 8 februari verwachten!

Bnosy

Bnosy komt nog met twee vrolijke leveringen en wel één in de 2e week van februari en één in de 2e week van maart. Ik vind die streepitems echt te gek en heerlijk fris gecombineerd met roze en geel.
BNosy,SS18,PR4Kids-BNosy-SS18-girls-04

Kidz Art

Het vrolijke, zonnige merk Kidz Art komt met twee leveringen deze zomer. De eerste kun je verwachten in de 1e week van februari en de tweede in de 1e week van maart. Kom maar door met die zomer.
Kidz Art,SS18,PR4Kids-KidZArt-SS18-_0DS3661-2 copy

NONO

Nono komt de 2e week van februari uit met de zomercollectie. Wat zal het weer lekker girly zijn. Weet je nog hun Early Spring collectie? Bekijk de blog hier maar eens. Zonne heeft het lekker sporty gemixt, want dat kan natuurlijk ook!
NONO,SS18,PR4Kids_NONO_SS18_U3A8123

Billy & Lilly

De nieuwe collectie van Billy & Lilly wordt begin maart verwacht. Ook dit keer kunnen we weer rekenen op de heerlijk zachte stoffen en vrolijke kleuren en printjes. Ook zal deze voor zowel de jongens als de meiden weer zeer uitgebreid zijn!

Sneak roze 2018

Nobell’

Nobell’  de super toffe grote zus van Nono kun je verwachten in de 2e week van februari. Zie jij jouw jonge tiener hier wel in lopen?
NoBell,SS18,PR4Kids_NoBell_SS18_12286

Retour

Het coole jeanslabel Retour heeft twee leveringen en daarvoor kun je de volgende data in je agenda noteren 29 januari en 19 februari. Deze twee setjes zijn al helemaal te gek, maar ik spotte ook een fantastische look voor de boys, kijk hier maar eens.
Retour Jeans,SS18,PR4Kids-RetourJeans-SS18_C4A6875

Street Called Madison

Street Called Madison is één van mijn persoonlijke favorieten en ik wacht dus in spanning hun collectie af. Deze komt uit in de tweede week van februari. Linde had deze winter echt een super tof broekje van dit stoere merk, je ziet hem hier.
Street Called Madison,SS18,PR4Kids-StreetCalledMadison-SS18-LUNA 1

Tygo&Vito

Wat laten we weinig jongens zien hè, zo zit de modewereld nu eenmaal in elkaar. Gelukkig hebben we daar Tygo&Vito, een top merk voor de boys. In de 2e week van februari brengen zij hun stoere zomercollectie uit.
TYGO en vito,SS18,PR4Kids-TYGOvito-ss18_P6C2669

DEAL-75

Het aftellen kan beginnen! De nieuwe collectie van DEAL-75 wordt medio februari verwacht. Het merk met de toffe jurken voor zowel modebewuste moeders als dochters laat hier alvast een waanzinnig mooi twinexemplaar zien.

DEAL-75

SUPERREBEL

Last but not least het sportieve SUPERREBEL. Deze anders dan anders collectie komt in de 2e week van februari in de winkels te liggen.
SUPERREBEL,S18,PR4KIDS_SUPERREBEL_S18_6P4A0351originals
Shutterstock bedankt voor de afbeelding op Instagram.


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply