EVENT Family GIVE-AWAY Jolanda

WINNAAR ENTREEKAARTEN MADURODAM WINTERWEKEN!

13 december 2017

Ben jij de winnaar?

Vorig week lieten wij jullie in de blog kennis maken met de Madurodam Winterweken (9 december tot en met 7 januari). Weten jullie het nog?

Met meer dan 50.000 schitterende lichtjes, besneeuwde kerstbomen én schaatsen op de grachten is het iedere dag op en top winter in het Haagse themapark. Zelfs de Elfstedentocht gaat daar sowieso door. Speciaal voor de Winterweken is Madurodam dit jaar ook in het donker te bezoeken. Maak je ideale winterse dagje compleet met een avondwandeling door het magisch verlichte park. Een heerlijk uitje voor de hele familie!

Tijdens de kerstvakantie is er voor jong en oud van alles te doen en te beleven. Verzamel gezellig rond het kampvuur om jezelf op te warmen en haal een winterse lekkernij in de sfeervolle blokhutten op het plein van Madurodam. Laat je kind schminken en maak een leuke winterse familiefoto in de speciale photobooth. Van 24 tot en met 26 december (12:00 – 18:00 uur) kunnen de kleinste bezoekers zelfs op de foto met de kerstman!

Madurodam is tijdens de Winterweken ook enkele avonden geopend (tot 20:00 uur). Zo kunnen bezoekers eenmalig ook in het donker alle prachtige lichtjes in het park bewonderen. De avondopeningen vinden plaats op:

  • Vrijdag 15 en zaterdag 16 december
  • Vrijdag 22 december
  • Zaterdag 23 december
  • Dinsdag 26 – zaterdag 30 december
  • Dinsdag 2 – zondag 7 januari

Voor deze speciale avonden mochten wij maar liefst 2 x 5 entreekaarten weggeven! De winnaars van deze fantastische actie zijn:

Mieke Admiraal Horst

Danielle Janssen

Gefeliciteerd dames! Mailen jullie even je adresgegevens door naar Jolanda@shopaholiek.nl? Alvast heel veel plezier in Madurodam!

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply