GIRL GIVE-AWAY Jolanda

WINNAAR! IBJ SWEATER via de Kleertjesfabriek

24 november 2017

Heb jij gewonnen?

Vorige week lieten we jullie een leuke WIN-ACTIE zien! In samenwerking met één van onze spotlightshops, de Kleertjesfabriek, mochten we een prachtige sweater van Indian Blue Jeans weggeven.

Wat kon je precies winnen? Het is een heerlijke sweater voor meisjes van Indian Blue Jeans (model crewnack Glamour) aangeboden door de Kleertjesfabriek. Deze mooie sweater heeft een nachtblauwe kleur en is fluweel zacht. De voorzijde heeft een geborduurde tekst bedrukking “glamour is a state of mind’. De sweater is superleuk te combineren met een hippe jeans of stoer rokje! Maar wie heeft er nu gewonnen? We houden jullie niet langer in spanning…

De winnaar van de sweater t.w.v. €39,95 is:

SUZY THEUNISSEN – BLONK

Suzy, van harte gefeliciteerd! Wij wensen jou en je dochter veel plezier met deze heerlijke sweater! Stuur je ons even een mailtje met je adresgegevens? Je kunt mailen naar jolanda@shopaholiek.nl.

Niet gewonnen? Klik hier om direct naar de webshop van de Kleertjesfabriek te gaan. Een jonge webshop met hippe, stoere mode voor jongens en meisjes op de basisschool. Je kunt hier namelijk terecht kunt voor de mooie merken: Jake Fischer, Retour, Baker Bridge, Indian Blue Jeans, Pepe Jeans en sinds kort is KIE Stone aan dit lijstje toegevoegd. De Kleertjesfabriek staat ook op ons lijstje van favoriete webshops!

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply