BUDGET TIPS

Black Friday bij HEMA!

23 november 2017
Black Friday

Black Friday aanbiedingen tot wel 50% korting

Het is jullie vast niet ontgaan dat het vandaag Black Friday is. Een dag waarbij de aanbiedingen en kortingen je letterlijk om de oren vliegen. Ook onze favoriete oer-Hollandse HEMA doet hier natuurlijk aan mee met te gekke kortingen! Van 3+1 gratis, oplopend tot artikelen met wel 50% korting! 

Wat is Black Friday nou eigenlijk?

Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving. Die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij. Deze dag wordt beschouwd als hét begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Inmiddels is deze trend ook naar Nederland overgewaaid en zie je ook hier overal kortingen en speciale Black Friday acties.

Black Friday bij HEMA

Ook HEMA heeft deze trend opgepikt en komt vandaag met torenhoge kortingen. Op de speciale Black Friday pagina op de website kun je alle aanbiedingen rustig vanuit je luie stoel bekijken en direct bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook echt de sfeer gaan proeven en zo gelijk naar de dichtstbijzijnde HEMA rennen. En geloof me, het is echt de moeite waard! Met Sint en Kerst nog in het vooruitzicht, is besparen natuurlijk altijd fijn. Wat dacht je van het tweede speelgoedartikel voor de halve prijs of een kinderregenpak voor maar €12,50? Of ga jij voor die leuke kerstjurkjes voor jezelf en je dochter en een foute kersttrui voor zoonlief. Of wordt het een Instax camera mét gratis filmpjes (hee, die stond toevallig nog op mijn wensenlijstje!). Ook het gave donkerblauwe velvet rokje van Norah die ik jullie dinsdag liet zien, gaat mee in de korting! Daarvoor geldt de aanbieding 3+1 gratis.  Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Ik word er in ieder geval heel erg hebberig van! En laten wij hier in ons stadje nou toevallig een flinke HEMA hebben! Ik weet waar ík zo te vinden ben! Shopze vandaag, lieve Shopaholiek lezers! En laten jullie je Black Friday aankopen zien onder het Facebookbericht van dit blog?

Shoppen doe je natuurlijk bij HEMA, de speciale Black Friday pagina vind je hier. (enne psssttt.. de kortingen gelden nog tot en met maandag!)

Wil je mijn kinderen en mij ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk, je vindt ons via @anouk_klaassen. Mijn andere blogs lees je hier.

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply