BUDGET MUSTHAVE

Blue Velvet skirt, een ware december musthave!

20 november 2017
Velvet

LET’S MAKE IT A DECEMBER TO REMEMBER…

Het is jullie vast niet ontgaan dat velvet (fluweel) momenteel een enorme trend is. De damesmode zaken hangen er vol mee. Van flared pants tot coltruitjes en van rokjes tot body’s. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een velvet variant van. Ook de kindermode merken hebben deze trend opgepikt en dus vind je ook daar veel fluweel in de collecties. Ik ben er zelf gek op, het is zo heerlijk zacht en geeft gelijk een warme en cosy uitstraling, wat helemaal past in deze magische tijd van het jaar. 

Het rokje wat Norah draagt is een echte BUDGET musthave. Zo’n koopje is in deze dure feestmaanden natuurlijk hartstikke welkom, het kost tenslotte allemaal al genoeg ;-). Ik liep er eigenlijk bij toeval tegenaan tijdens mijn zoektocht naar een donkerblauwe tulerok. Het idee van een tulerok heb ik maar snel laten varen, want eigenlijk vind ik deze nóg veel leuker! Het rokje ademt gewoon Eindejaarssfeer uit en laat ik daar nou net gek op zijn. De rok is gemaakt van prachtig zacht dik en glanzend fluweel en is afgewerkt met een glinsterende tailleband (Oud & Nieuw, here we come!). De platte plooien zorgen ervoor dat het rokje een mooie girly pasvorm heeft. Door de navy basiskleur kun je het rokje eindeloos combineren in zowel preppy, stoere als klassieke looks.

Facts

  • Het rokje kost tot en met maat 122/128 maar €10, de maten daarboven kosten €3 extra.
  • Je kunt de gewone draagmaat van je dochter aanhouden, het rokje valt netjes op maat.
  • Met dit rokje is je dochter gelijk 100% Newyearsproof!

Velvet combinatietips

  • Norah draagt het rokje in combinatie met een Jolie top van Nik&Nik,
  • Probeer ook eens de mix met een bloesje of preppy longsleeve, deze van LOOXS Revolution matcht bijvoorbeeld perfect.
  • Stoere Dr. Martens of andere boots staan er geweldig onder!

Gelijk bestellen? Je shopt de rok hier.

Wil je Norah, haar broer Thije en zus Benthe ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk, je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen. Mijn andere blogs lees je hier.

Velvet

Velvet

Velvet

Velvet

Velvet

Velvet

Velvet

Velvet

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Black Friday bij HEMA! | Shopaholiek 23 november 2017 at 17:33

    […] Blue Velvet skirt, een ware december musthave! […]

  • Leave a Reply