GIRL KERST NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK! Ninni Vi Limited 2017: Stijlvol, vernieuwend en magisch!

1 november 2017
Ninni Vi Limited

TRÈS MAGIQUE

Magisch, zo kunnen we de laatste maanden van het jaar toch wel omschrijven. De lichtjes, sfeervolle muziek en natuurlijk de donkere avonden bij de warme haard. Ik ben er gek op. De herfst mogen we wat mij betreft overslaan om na de zomer direct deze gezellige en knusse familiemaanden in te gaan.

Bij deze magische maanden horen natuurlijk ook magische outfits. Iets wat Ninni Vi heel erg goed heeft begrepen. Daarom komen zij elke winter met een Limited Edition in de vorm van een prachtige feestjurk in diverse varianten. De jurk van dit jaar is vanaf morgen te koop en heeft mijn hart al gestolen. Benthe mag jullie vanavond alvast onze dieprode favoriet laten zien.

NINNI VI LIMITED EDITION 2017

Wat allereerst opvalt aan de jurk is het vernieuwende model. De prachtig uitlopende rok met contrasterende biezen oogt direct super feestelijk en lekker girly. De ruches aan de linkermouw en op de schouders versterken dit effect. Tel daar de shiny tekstprint ‘Très Magique’ bij op en een feestjurk is geboren. Maar Ninni Vi zou Ninni Vi niet zijn als zij geen sportieve twist aan de outfit zouden geven. De geborduurde wit/rode streep op de mouw en natuurlijk de lekker zachte sweatstof geven de jurk de echte Ninni Vi look en feel mee. De pasvorm is zoals we gewend zijn weer helemaal super, de jurk valt mooi aansluitend.

We maken de outfit af met de te gekke voetloze Ninni Vi Limited maillot met zigzag motief. De maillots zijn deze wintercollectie nieuw in het assortiment en hoeven als het aan mij ligt nooit meer te verdwijnen. Ze staan prachtig, zitten lekker (aldus mijn dochters ;-)) en zakken niet af.

Wat ons betreft krijgt deze outfit een dikke 10!

METEN IS WETEN

  • Benthe is 119 cm en draagt de jurk in maat 122/128.
  • De lengte van deze jurk middenachter gemeten is 68 centimeter.
  • Van oksel tot oksel meet ik ruim 32 centimeter.

SHOPPEN

De Ninni Vi Limited Edition collectie shop je vanaf morgenochtend 09.00 uur onder andere bij The Kids Republic en Woods.

Mijn eigen Ninni Vi girls komen natuurlijk ook voorbij op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen. Daar plaats ik naast outfitfoto’s ook een kijkje in ons persoonlijke leven. Kom je ons daar volgen? Mijn andere blogs lees je hier.

Ninni Vi Limited

Ninni Vi Limited

Ninni Vi Limited

Ninni Vi Limited

Ninni Vi Limited

Ninni Vi Limited

Ninni Vi Limited

Ninni Vi Limited

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Meet the bloggers: Anouk | Shopaholiek 17 januari 2019 at 14:01

    […] SNEAK! Ninni Vi Limited 2017: Stijlvol, vernieuwend en magisch! […]

  • Leave a Reply