Angelique BABY

45 en zwanger van de 6e: bijzonder geschenk

15 oktober 2017
shutterstock_332036840

Jij bent er met een reden. Het heeft zo moeten zijn. Je hoort in ons gezin te zijn om één of andere reden. Dat is zo een bijzonder gevoel, je bent nu al speciaal. Daardoor vergeten we de niks zeggende kwaaltjes, vieze luchtjes, accepteren we de smaakverandering, het hangen boven de wc en mogen de tranen rijkelijk vloeien bij het zien van een paar geknapte takjes van de plant die net gekocht is. De weg naar de frietkraam is deze weken niet uit ons systeem te denken om 11 uur ‘s morgens en opeens gaat alles in een stroomversnelling.

Aan de buitenkant zie je niets, maar aan de binnenkant is er iets. Hoe zit jij in elkaar? Mijn gedachten gaan naar jou en ik besef me: ook jij bent weer buitengewoon. Sowieso is de geboorte van een kind een zeer bijzondere gebeurtenis in je leven. Nu al weet ik dat ik van je hou, er is nu al plaats in ons hart voor jou, je bent zo ontzettend welkom.

Eindelijk volgt een bezoek aan de verloskundige. Ze is echt een topper en wat heel belangrijk: de echo is gepland en de NIPT test. Met deze test worden veel afwijkingen op een veilige manier onderzocht; geen vruchtwaterpunctie dus meer nodig. Mijn buik is nu al aan het oprekken, en nee niet van de frieten maar omdat het nummer zes is. Dat gaat toch echt veel sneller dan bij de eerste. Daar heb ik toen heel lang op moeten wachten tot je iets zag van een bolling. Ik draag opeens veel wijde blouses en andere soorten van tentvorming zodat niemand kan zien dat er een baby in mij groeit. Met mijn lieve puberdochter ben ik wel alvast twee broeken gaan kopen want ik krijg echt die knoop niet meer dicht. Ook zijn mijn borsten in no-time gegroeid – wat mijn man helemaal niet vervelend vindt -en ik moet nog 30 weken 😉

Ja, jouw komst zet onze wereld weer op zijn kop, maar oh wat een bijzondere tijd. En jij bent nu al bijzonder!

Liefs,

Miranda


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply