NIEUWE COLLECTIE

Nieuwe wintercollectie Bang Bang Copenhagen

13 augustus 2017
Bang Bang Copenhagen

THE GENDER BENDERS ARE BACK

Bang Bang Copenhagen in een echt gender bender merk. Jongens hoeven niet in blauw en meisjes niet in roze, kies wat jij en je kind leuk vinden en draag het met trots. Bij Bang Bang Copenhagen zijn ze niet vergeten hoe het is om een kind te zijn en vinden ze spelen een serieuze zaak. Ze zien de wereld als een circus en nemen de fantasie van kinderen mee in hun ontwerpen.

Het grappige is dat ze een echt high-fashion look neerzetten waarbij ze gebruik maken van origami vouwtechnieken en een urban streetstyle. Maar daarbij verliezen ze niet uit het oog dat de pasvorm en het materiaal perfect geschikt moeten zijn voor jonge, spelende kinderen. Er zit een enorme dosis plezier een creativiteit in de collectie van Bang Bang Copenhagen. Echt een merk om van te genieten en waar je veel draagplezier van zult hebben.

Waar shop je Bang Bang Copenhagen?

Wil je dit merk zien, voelen en passen? Dan kun je terecht bij Kids Department in Wateringen. Ik ben er pas weer eens geweest, het is nog al een rit vanuit Zwolle, en het is echt de moeite waard. Je kunt er makkelijk gratis parkeren en het plaatsje biedt verder ook veel leuke shops. Bij Kids Department word je super fijn geholpen en gaat je kind zeker enorm stylish de deur weer uit. Is Wateringen voor jou, net als voor mij, niet om de hoek, dan kun je ook online bij Kids Department terecht, klik hier maar eens.

Sale

Kende je Bang Bang Copenhagen nog niet of ben je gewoon gek op sale (wie niet?), dan kun je met een beetje geluk nog een mooi zomeritem op te kop tikken in de uitverkoop. De zomercollectie combineert prima met de wintercollectie en omdat Bang Bang Copenhagen veel zwart en wit in hun ontwerpen gebruikt kun je de kleding sowieso heel makkelijk mixen and matchen.

Wat vind jij?

Wat vind jij eigenlijk van dit merk? Het is wel eigenwijs anders he! Laat je jouw mening weten in een reactie? We like.

Bang Bang Copenhagen Bang Bang Copenhagen


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply