HAIR

Haarbandjes

23 juli 2017

Ibiza bandje met twist vlecht

Dat de haarbandjes hip zijn en op verschillende manieren te dragen zijn weten we wel, maar dat je er ook hele mooie kapsels mee kan maken.?! Ja zeker wel. Laats zagen we al een heel mooi kapsel van Annemarie, lees hier de blog even terug. Doordat Seina best lang haar heeft heb ik het kapsel net weer even wat anders gemaakt.

Moeilijkheidsgraad ☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Haarbandje
  • Klein elastiekje

Ik kam Seina haar haar naar achter en kijk waar haar natuurlijke scheiding valt. Als je het haarbandje aanbrengt zorg dan dat het bandje over het haar zit en niet te ver naar achter aan de bovenkant. Ik begin aan de zijkant met steeds een pluk haar te pakken. Deze pluk gaat van onder naar boven om het bandje heen. Het overige haar gaat naar beneden. Je pakt weer een nieuwe pluk haar en doet precies hetzelfde als net. Zo ga je door tot waar jij wilt. Ik heb het net voorbij het midden van het hoofd gedaan. Dan pak je aan de andere kant ook een pluk haar op en doe je hetzelfde. Nu heb ik schuin aan de zijkant al het overige haar hangen. Dit deel ik in tweeën en maak er een twist van. Je kan er evt ook een vlecht of visgraat van maken. Als laatste heb ik het haar wat losser getrokken.

~X~ Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons youtube_kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorial Shopaholiek

Je kan mij ook volgen op Instagram

20170710_215235

20170710_215317

20170710_215345

20170710_215423

20170710_215448

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply