GIRL

Beachwear van Stella Cove

27 juni 2017
Stella Cove

GA JIJ VOOR POMPOMS OF VOOR ZOETE VOGELTJES?

Vorig jaar zomer ontdekte ik het strandkleding merk Stella Cove. Ik was op slag verliefd en bestelde een te gek badpak voor Linde. Een bloemenprintje met panterprintroezel en een mooie open rug. Klinkt goed toch? Je moet het even zonder foto doen dit keer. Maar van onze nieuwe Stella Cove aanwinsten hebben Linde en ik wel foto’s gemaakt. Kijk je mee en laat je weten welke bikini jij het leukste vindt, nummertje één of twee?

Linde is enorm sportief, altijd buiten aan het spelen, turnen of zwemmen. Deze week doet ze mee aan de zwemvierdaagse. Ook laat ze zich niet afschrikken door de Nederlandse zomer, ze is altijd te porren voor een bezoekje aan het openluchtbad. Een stapeltje mooie zwemkleding in haar kast vind ik dan ook gerechtvaardigd (natuurlijk).

Bikini nummer één

Beide Stella Cove bikini’s hebben eigenlijk dezelfde pasvorm en een haltersluiting in de nek. Maar door de print en de afwerking zijn ze toch heel verschillend. Bikini nummertje één is bezaaid met gekleurde pompoms. Wat staat dit super vrolijk en origineel. Ik heb de bikini al een paar keer gewassen en ook in de was blijven de pompoms prachtig.

Bikini nummer twee

De tweede bikini is bezaaid met bloempjes, blaadjes en vogeltjes. Tel daar de roze kleur en roezel op de top bij op en je krijgt een heel romantisch plaatje. Een look waar zowel Linde als ik dol op zijn. De strohoed met een geweldig mooie sierrand is van Scotch r’Belle.

Maatadvies en shoppen

Linde is nu 128 centimeter en draagt de bikini’s in maat 8. Stella Cove valt dus perfect op maat.

Shop bikini één

Shop bikini twee

Doe op Instagram mee aan de super leuke #meltyourkids challenge. Je leest er hier meer over.

Stella Cove Stella Cove Stella CoveStella CoveStella CoveStella CoveStella CoveStella Cove

Shutterstock bedankt voor de achtergrond van de header en Feestartikelen voor de ballonnen.

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Melanie 28 juni 2017 at 20:52

    O wat leuk. Hier valt toch niet tussen te kiezen. Practisch gezien zou ik voor de roze gaan. Maar de pompoms vind ik toch wel erg leuk en uniek

  • Leave a Reply