BABY

Recycle, believe, achieve

18 juni 2017

MOODSTREET — LITTLE WISE ONE

Als jij het prachtige merk Moodstreet kent, is het je vast wel eens opgevallen dat elke collectie tot stand komt met inspiratie uit de vele culturen op onze wereld. Moodstreet wil al deze culturen niet alleen als inspiratie gebruiken, maar ook steunen door hun kleding op een juiste wijze voor mens en milieu te produceren. Daarom is er de vernieuwde lijn Moodstreet baby. Deze is gemaakt van biologisch katoen en met oog voor de sociale duurzaamheid.

Koop je een Moodstreet baby item, dan steun je een weeshuis in Zuid India. Dat geeft toch een heerlijk gevoel, jouw kleintje mooi gekleed en gelijktijdig steun je een kleintje die dit zo nodig heeft.

En dat is niet het enige, je baby draagt met Moodstreet baby ook kleding van biologisch katoen die het Ôkotex Standard 100 keurmerk draagt. Bij het verbouwen van biologisch katoen worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt of genetisch gemanipuleerde zaden, beter gebruik gemaakt van water en daardoor zijn er ook minder broeikasgassen die de lucht ingaan. Beter om de klimaatverandering te bestrijden, beter voor de waterschaarste in India, beter voor het kostbare land en beter voor de huid van jouw mini.

Bij deze Moodstreet baby lijn hoort een mascotte; The Little Wise One. Deze knuffel vertelt het verhaal van recycle, believe en achieve. De knuffel mascotte is gemaakt van gerecyclede stoffen gewonnen uit oude kleding. Het atelier waar deze knuffel wordt gemaakt staat in India en geeft vrouwen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt, doordat ze ook opgeleid worden als naaister. De cirkel is rond door de steun aan het weeshuis in Zuid India die elk verkocht kledingstuk van Moodstreet opbrengt. Daardoor krijgen ook deze kinderen de toekomst die ze verdienen! Dit is een begin naar een beter toekomst. Stap voor stap, want het kost tijd en energie om de juiste keuzes te maken. Maar samen met Moodstreet kun je een verschil maken. Iedereen wint!

Moodstreet Baby shoppen

Volg Moodstreet op Facebook

Volg Moodstreet op Instagram

moodstreet-moodstreet-little-wise-one-knuffel-mascSS17 MT Baby (5) + logo SS17 MT Baby (7) + logo SS17 MT Baby (9) + logo SS17 MT Baby (11) + logo SS17 MT Baby (14) + logo SS17 MT Baby (17) + logo SS17 MT Baby (19) + logo SS17 MT Baby (20) + logo

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply