GIRL REVIEWS

Een skinny dress met streepjes

6 mei 2017
skinny dress

EEN PERFECTE BASIC VOOR IN DE KAST

Afgelopen winter sloeg de blog over een skinny dress in als een bom, je leest hem hier terug. Ook al zie je in het modebeeld al weer best een tijd wijder vallende jurkjes of exemplaren met roezels, de skinny dress blijft populair. Zeker ook bij mij, al heb ik ook die andere jurkvarianten in Lindes kast hangen, er gaat niets boven een mooi aansluitend jurkje. Het staat zo lekker pittig en vlot en je kunt er heerlijk mee combineren. Tijd dus om op zoek te gaan naar the perfect skinny dress, maar dan voor de zomer 2017. Wij vonden ons droomexemplaar in de collectie van Lola Meis.

Lola Meis heeft diverse varianten van de skinny dress. Groen of geel met de tekst believe, één in de de altijd goede panterprint, er is ook een jurk met sportstreep op de mouw in zwart, blauw of rood. En dan nog dit mooie jurkje dat Linde draagt, die er dan ook nog in het rood is. Kortom, keuzestress all over the place, helemaal als je bedenkt dat ook die wijder vallende roezeljurkjes verkrijgbaar zijn bij Lola Meis. Jullie begrijpen denk ik wel dat dat kiezen weer helemaal mis liep bij mij.

Op de foto’s draagt Linde het jurkje lekker basic, paar leuke kousjes eronder en een kek schoentje; en zo ziet je dochter er al prachtig uit. Het jurkje is gemaakt van een hele mooie kwaliteit katoen, lekker stevig en toch ook soepel door het gebruik van elasthan. Je ziet op de foto’s wel hoe fijn Linde erin kan bewegen, of in dit geval hoelahoepen. Natuurlijk is ook aan de details gedacht, een klein kontzakje, mooie gouden loepjes (zie detailfoto) en op de schouders een variatie in het streeppatroon.

Facts

 • Linde is 127 centimeter (ik moet eigenlijk weer eens meten) en draagt de jurk in maat 122/128. Hij zit haar echt perfect en ze komt er vast de zomer mee door.
 • De schoentjes zijn van de Zara en helaas niet meer verkrijgbaar, ze hebben wel veel leuke andere schoenen, kijk maar eens hier.
 • De hoepel kregen we cadeau van Joeppie goed speelgoed en dat valt nog niet mee, hoepelen. Maar leuk is het zeker en ook zo goed voor je eigen taille.
 • Je shopt Lola Meis bij hun eigen webshop. Of bij onze spotlightshop TOFF kidswear. Zij hebben naast de online voorraad ook een winkel voorraad. De links naar de websites vind je onder het kopje shoppen in dit blog.

Fashion ideetjes

 • Voor dit blog heb ik de fashion ideetjes een keer op de foto gezet, deze vind je helemaal onderaan de pagina.
 • Draag het jurkje zoals Linde en trek er een mooi spijkerjasje bij aan als het te fris is voor blote armen. Deze look is wat preppy en dit kun je versterken door er nog een los kraagje onder te dragen.
 • Combineer de skinny dress met een zwierig gilet en je krijgt een beetje dat boho zomergevoel.
 • Een bloemenprint op een gestreepte jurk zorgt voor een heerlijk frisse combi. Een jasje vol bloemen is dus zeker een goed idee.
 • Combineer de jurk voor een echte sporty Lola Meis look met één van de Lola Meis vesten.

Shoppen

Lola Meis shop je bijvoorbeeld hier of hierTip! maandag 5 juni tussen 9:00 en 10:00 start de sale bij Lola Meis zelf op de 1e levering en ook bij TOFF Kidswear is de sale gestart.

Kniekousen (van bobbi ravioli)

Hoepel

Annemarie

 • Volg Annemarie op Instagram
 • Bekijk ook deze Lola Meis outfit
 • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier

Alle verkooppunten van Lola Meis: Alles kids Leek, Bengels en Ko Rijssen, Hip en Stip Doetinchem, Hip4kidz Ootmarsum, Jansen-Noy Sevenum, Lev! Vriezenveen, Studio MK Almelo, Lily kinderkleding Nijverdal, Skiks Horst, Toff kids wear Hengelo, Enschede, Zwolle, Tutte Belle Leeuwarden, T Pashuiske Etten-Leur

skinny dress skinny dress skinny dress skinny dress skinny dress skinny dress skinny dress

skinny dress

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply