BUDGET TIPS

Katie Scott X H&M

2 april 2017
Katie Scott

ONTZETTEND HIP EN OOK HEEL BETAALBAAR

H&M is een samenwerking aangegaan met de illustratrice Katie Scott. Onze volger Sandra ging met haar dochter Pip op pad om deze collectie te bekijken en schreef er een blog over. Ook maakte ze foto’s van een heel aantal super coole items, wij vinden het ontzettend gaaf staan bij Pip, en jij? Er zijn ook jongensitems, dus mama’s van boys; lezen jullie ook verder!

De blog van Sandra

Als je gek bent op de mode, maar leeft met een klein budget, dan zijn de collectors items van de H&M toch echt super leuk! Wij werden er echt heel vrolijk van. En met de zon in het vooruitzicht toch heel lente proof.

De nieuwe lijn is van Katie Scott. Eerlijk gezegd wist ik niet meteen wie dit was. Maar gelukkig is daar heel gauw een oplossing voor. Ja ja googlen maar….meteen herkende ik de mooie kinderboeken met prachtige dieren en planten. Wellicht staat er wel één te pronken in de kamers van jullie kids. Het zijn de boeken die je neerzet om gezien te mogen worden. Leuk dat haar prachtige tekenkunsten nu worden gecombineerd met mode en extra leuk gecombineerd met de prijzen van de H&M.

Wat ik zelf heel leuk vind, was dat mijn dochter helemaal gek was van het pak met de apen erop wat ze zelf heeft uitgekozen. Hier moest ik even over nadenken doordat het een pak was en meestal vind ik dat toch meer voor de kleintjes. Wij hebben het Katie Scott pak in maat 122-128 en mijn dochter is 125 cm en het valt dus op maat. Maatje groter was het model echt weg. Ik moet zeggen te staat verrassend leuk! Doet ze goed?.

Zelf vond ik het shortje met de panters geweldig en de oud roze kleur is erg mooi. Dit lijkt een beetje een rokje dus meisjesachtig. Maar gecombineerd met het panter shirt met fluwelen stippen ook van Katie Scott is het weer stoer! En daar houd ik van.

De legging met verschillende prachtige kleurrijke beesten is ook echt een musthave, goed te combineren met een spijkerblouse en we hadden het groene Br@nd vest van vorig jaar erover. Maar genoeg leuke combi’s te bedenken. Benieuwd naar die van jullie?

Ook is er een jongenslijn. En oprecht jammer dat ik geen jongens heb, want wat een geweldige shirts zitten daar tussen. Ik ben natuurlijk stiekem wel gaan kijken en maar gaan adviseren aan moeders die jongens hebben ?.

Shoppen

De Katie Scott items shop je hier, vul eventueel de zoekterm Katie Scott in. In de winkel is de collectie nog groter. Het roze plissé rokje shop je hier.

Katie Scott Katie Scott Katie Scott Katie Scott Katie Scott


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply