HAIR

Waterfall Braid tutorial

29 december 2016

      Happy New Hair

2017 is nu wel echt heel dichtbij, nog even en we knallen het nieuwe jaar in. Zoals jullie misschien is opgevallen heb ik deze maand wat filmpjes laten zien dat het haar voor de helft is gevlochten en de helft los hangt. Normaal gesproken doe ik het liever helemaal vast maar voor deze feestelijke maand wilde ik jullie ook wat anders laten zien. Seina zou zeggen ” ik mag alleen mijn haar los met kerst” dus Seina was allang blij met deze kapsels. Ook deze keer heb ik gekozen voor half gevlochten haar.

Waterval vlecht

Moeilijkheidsgraad ☆☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Puntkam
  • Kleine elastiekje
  • Evt haarlak

Seina heeft van nature een beetje een zijscheiding, vanuit dat punt ben ik ook begonnen. Ik vlecht het haar schuin over het achterhoofd. Ik begin bij de scheiding bovenaan en probeer net onder het oor aan de andere kant te eindigen. Eigenlijk is het een invlecht qua handeling wat je doet, alleen deze keer als je de pluk van boven erbij pakt gaat deze tussen de vlecht door (tussen de linker pluk en de middelste pluk) naar beneden. Deze pluk vlecht je niet mee met de rest. Je pakt onder de vlecht tussen de plukjes door die je naar beneden laat hangen een plukje haar en die vlecht je wel mee met de rest. Let wel op dat je niet per ongeluk de pluk pakt die van de bovenkant afkomt. Zo ga je door tot dat je bij het punt bent waar jij de vlecht wil laten stoppen. Ik heb het met een klein elastiekje vast gezet, en daar heb ik weer een klein plukje haar omheen gewikkeld zodat je het elastiekje niet meer ziet zitten, je kan eventueel ook een strikje of speldje op het elastiekje doen.

Ook volgend jaar gaan Seina en ik jullie een hoop leuke kapsels laten zien. Wij wensen jullie allemaal een gezond en gelukkig 2017.

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons Youtube kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorials Shopaholiek.

~X~ Denise

waterfall braid tutorial

waterfall braid

20161228_145136

waterfall braid

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply