NIEUWE COLLECTIE

Sneak peek nieuwe collectie Indian Blue Jeans

16 december 2016
web-ind16046-01-brochure-2017-summer10

NO GUTS NO MAGIC

We hebben nog een heel stukje winter te gaan, officieel moet hij zelfs nog beginnen. Maar toch druppelen langzaam maar zeker de eerste beelden van de zomercollecties binnen. En stiekem vind ik dat wel lekker, die frisse kleurtjes en tropische prints. Even wegdromen over de zomer en af en toe al een zomers item aanschaffen. Gisteren lieten wij jullie beelden zien van de zomercollectie van het nieuwe merk Longlivethequeen. Vandaag is het stoere en hippe label Indian Blue Jeans aan de beurt. De eerste levering van dit merk is vanaf eind volgende week verkrijgbaar in de winkels.

Met het uitkomen van de nieuwe collecties zijn wij ook druk bezig met het voorbereiden van het nieuwe Shopaholiek seizoen. En samen met Indian Blue Jeans en Fotografie Jloo gaan wij iets heel gaafs doen, dat je eigenlijk niet mag missen. Volg daarom hun Facebookpagina’s alvast zodat je zeker op de hoogte blijft. Als je op hun naam klikt, kom je er gelijk. En je hebt vast al een idee waar dit heen gaat toch?

Wat brengt Indian Blue Jeans ons eigenlijk deze zomer? Natuurlijk de coole jeans, gave tees en sweats die we van hun gewend zijn. Maar voor de koudere dagen komen er ook prachtige summer jackets. En hun beachwear collectie is extra uitgebreid. Nieuw zijn de boxershorts, je kind kan zich van top tot teen in dit merk hullen. Je kunt trouwens extra lang van Indian Blue Jeans genieten, de maatrange is uitgebreid tot en met maat 188. Er komen dit seizoen meerdere leveringen, zo is er steeds wat nieuws te ontdekken en passen ze zich helemaal aan, aan het seizoen.

De favo jeans hier in huis is voor beide kinderen toch echt die van Indian Blue Jeans. De pasvorm is perfect en ze dragen heerlijk. Ook komend seizoen komen er zeker weer spijkerbroeken bij van dit merk. Maar kiezen wordt moeilijk met hun uitgebreide collectie die bestaat uit verschillende fittings. Denk aan slim fit, skinny fit, super skinny , flare fit , high waist skinny fit en tapered skinny. Nieuw dit seizoen voor de girls is de heavy damaged boyfriend jeans en voor zowel de boys en girls de denim dungerees. De wassingen zijn over het algemeen rustig, uiteenlopend van light used denim, medium denim en veel mooie grijze wassingen met de echte Indian Blue Jeans looks.

Er valt nog veel meer over de uitgebreide collectie te vertellen, maar ik laat verder de foto’s maar hun werk doen. Alleen de key colors wil ik je niet onthouden. Voor de boys zie je washed blue, army, dusty green, melon, washed blue, lime, spring bud & washed red. En voor de girls sweet pink, cockatoo, salmon, yucca, medieval blue en black & white.

Wij zijn benieuwd wat jij van deze collectie vindt, zie je al iets wat echt in de kast MOET komen? Laat het weten in een reactie, we horen graag wat je favoriete item is.

Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply