BABY TRAVEL

Wat zit er in mijn Mommy Bag van All-time Favourites

12 november 2016

Naast luiers, billendoekjes, spenen, flesjes en melkpoeder  zit er nog veel meer in de luiertas voor Olivier! Altijd voorbereid op een ongelukje, valpartijen, verre afstanden, files en onverwachte uitgelopen borrels met vriendinnen en kids:)

*Maar allereerst, wat vinden jullie van de stoere Mommybag van All-time Favourites?! Ik ben echt al jaren fan van dit merk en heb al diverse grote shoppers, toilet-en make-up tasjes in verschillende prints van ze. De Mommybag is gemaakt van dik zwart faux leather croco. Soepel en zacht materiaal met veel vakken binnenin, een verschoningsmatje en dubbele hengsels. Ook de bevestigingen voor aan je buggy zitten erbij. Erg handig en hij staat ook nog eens cool! Je kunt de Mommybag van All-time Favourites ook gebruiken als laptoptas. Kortom deze multifunctionele stoere tas gaat nog jaren mee!img_0782

*Pura sportfles! In een hippe groene kleur en de eerste enige plastic vrije sport fles gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. De Pura flessen kunnen niet splinteren of breken zoals glazen flessen, en dit is super handig met kleine dreumesen die overal mee gaan gooien. Ook kan deze sportfles van Pura worden gebruikt met alle Pura spenen, tuiten, rietjes en afsluitdisks. Ik gebruik de sportfles voor koude dranken in te bewaren voor Olivier, zodat ik altijd extra drinken bij mij heb voor de kleine man!0-dm37gm4fw6j-pura-sport-550ml-green

*We kennen ze allemaal, de kant en klare potjes fruit en groente. Veel mensen maken echter tegenwoordig liever zelf hun eten vers klaar om aan hun kinderen te geven. Vers, gezond en je weet precies wat ze binnen krijgen. Veelal ben je dan aangewezen op potjes. Met de Squiz hervulbare knijpzakjes kun je het zelf gemaakte eten op een makkelijke en milieubewuste manier verpakken. De zakjes kunnen daarnaast worden ingevroren: handig als je grotere hoeveelheden voedsel tegelijk heeft gemaakt. Een Squiz knijpzakje kun je gemiddeld 50 keer hergebruiken.

3139-image

*Rompers van Hust&Claire zijn echt onmisbaar. Een ongelukje zit in een klein hoekje, en je kan er niet genoeg van hebben in je Mommybag. Deze rompers van Hust&Claire zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn zacht, basic en stoer. Ik heb ze inmiddels al in verschillende modellen, kleuren en prints. Ook hebben ze naast de basis collectie nog veel meer leuks. Stoere shirts en sweatpants voor de allerkleinsten. Neem anders maar eens een kijkje op hun site, ik weet zeker dat bij jullie ook het shopgevaar zal toeslaan;)

kids-woolbamboo-body-woolbamboo_880x1320c

*De Neckerchew, een coole slab met een bijtstukje eraan. Neckerchew is een stijlvolle en praktische bijtring en slab in één. Ideaal voor baby’s met doorkomende tandjes, omdat ze zo altijd ergens op kunnen bijten. Zonder geknoei, want de Neckerchew dient ook als slabbetje. Door de bevestiging om de nek is het niet alleen altijd binnen handbereik, maar hierdoor valt het ook niet op de grond. Daarnaast kan de Neckerchew ook gewassen worden in de wasmachine. Het heeft aan elke zijde een andere kleur, waardoor het een leuke accessoire is om te zien.

5060347710395

* De kleding die ik extra voor Olivier in de Mommybag heb meegenomen komt bij de webshop van Babybizznizz vandaan. Zij verkopen al mijn favoriete merkjes zoals Little Indians, Sproet&Sprout, Maedformini, House of Jamie en nOeser. Ik houd vooral van basic met een printje, streepje in de kleuren zwart, grijs, wit, en groen voor een jongen. De urbanstyle. Binnenkort zien jullie hoe tof dit staat bij kleine Olivier! Houd de blog in de gaten:)

4167f723f50876ed8420cb807eb112f7d6fbb050

5c59f893ceb9e2ba5dd6bbe8b9044b823d09537f200249173ed8cb4dfe95390cf9cf08861f23a4bd

 

*Hydrofieldoeken of swaddles!! Ik ben er dol op. Ze zijn zacht, groot en handig. Ik heb ze dan ook van verschillende merken in verschillende prints en kleuren. Deze swaddle is lekker groot, ideaal om als deken te gebruiken, of als handdoek om je baby af te drogen. Ik neem ze dan ook overal mee naar toe. Deze doek is van de kids collection van het toffe merk Travellicious Kids. Je kunt er je eigen tekst of figuur uitzoeken en laten drukken op de zachte swaddle. Tof, dit is origineel zeg!!

image4-6_ml

 

dsc_0033

sponsored-post

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply