TEENS

telefoonhoesje: Hét kado voor je tiener

1 november 2016

DE SINT TIP VOOR TIENERS: Koop een telefoonhoesje

Heb jij, net als ik, ook toevallig tieners in huis én heb je ook nog  kleine kinderen? Kleine kinderen die uiteraard nog heilig in de Sint geloven en vanaf 12 november iedere avond braaf voor het raam (wij hebben geen schoorsteen) sinterklaasliedjes staan te bleren?

Ja? Jij hebt ook tieners, die natuurlijk niet meer in onze verhaaltjes over de goedheiligman geloven?  Maar….. die wel vooraan staan als het gaat om kadootjes. Want ja, als die kleintjes kadootjes krijgen kunnen we de tieners natuurlijk niet overslaan.

telefoonhoesjesAls er één ding heel belangrijk is voor tieners dan is het wel hun telefoon (oeps….. voor mij eerlijk gezegd ook). Ik zie ze niet anders dan gebogen over dat ding zitten en maar selfies maken, waar ze overigens altijd nog prachtig opstaan ook. Ik doe het ze niet na, iets met vergane glorie! (ik heb trouwens wel de Halo Selfie Light besteld, die zou ook mij hemels op de foto moeten zetten, met altijd het perfecte licht. ) De hele dag zitten ze te appen, snapchatten, facebooken en maar foto’s maken.  Zeg eens eerlijk? Hoeveel telefoons heeft jouw zoon of dochter al gesloopt? Bij ons is het een tijdje echt regelmatig voorgekomen dat de telefoon een prachtig craqualé effect had, maar dat appen en snapchatten en beeldig op de selfie-foto er niet meer bij was. Hier in huis is dat echt reden geweest voor behoorlijke aanvaringen. Want ja… wie draait er  uiteindelijk altijd weer voor de kosten op? Juist: paps en mams. En ik kan je zeggen: dat zijn behoorlijke kosten, waar je eigenlijk natuurlijk helemaal geen zin in hebt.

Een goed telefoonhoesje moet voor de tieners een leuke print, kleur of foto hebben, maar voor mij is het gewoon belangrijk dat als ze dat ding laten vallen – lees dagelijks – dat het scherm niet gelijk in duizend scheuren spat of nog erger: de telefoon het gewoon begeeft.. Met andere woorden: weet je geen leuk kadootje met Sinterklaas: geef ze dan gewoon een telefoonhoesje! Die shop je bijvoorbeeld bij Shop4hoesjes.nl

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply