EVENT GIVE-AWAY

Disney On Ice viert 100 Years of Magic

5 oktober 2016

Maak kans op vier Zilveren tickets voor Disney On Ice!

Disney On Ice viert 100 Years of Magic. Meer dan 50 favoriete Disney sterren in één show! Ben jij klaar voor Disney On Ice viert 100 Years of Magic, de spectaculaire familieshow in de kerstvakantie? Laat je betoveren door meer dan 50 geliefde Disney figuren zoals Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy en Disney prinsessen zoals Assepoester, Rapunzel, Ariël, Sneeuwwitje en Tiana. Beleef de magie van Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm aller tijden. Ga mee met Anna als ze samen met de hilarische sneeuwpop Olaf en de ruige bergbewoner Kristoff een legendarisch avontuur onderneemt om haar zus Elsa te vinden wiens ijskrachten het koninkrijk Arendelle gevangen houden in een eeuwige winter. Zing mee met meer dan 30 bekende liedjes als “Laat Het Los”, “Ik Ben Jouw Beste Vriend” en “Hakuna Matata”. Spannende momenten uit Disney•Pixar’s Toy Story, Finding Nemo, Disney’s The Lion King, Belle en het Beest, Aladdin zorgen voor onvergetelijke herinneringen voor de hele familie.

Al jaren staat deze prachtige show op mijn wishlist maar op de één of andere manier is het er nog niet van gekomen. En toen kwam deze week de uitnodiging voor dit geweldige event! Yes, wat ontzettend leuk dacht ik direct. Dit jaar gaan we echt! En ook nog in de meest sfeervolle periode van het jaar… Onze dochter van 5 was door het dolle… al haar ‘lievelings’ komen voorbij in deze prachtige show, al zullen Anna en Elsa voor haar de absolute hoogtepunten zijn. Na tientallen keren kijken en genieten van de Frozen DVD, gaat dat meezingen zeker lukken… Het leuke voor jullie is, dat wij als Shopaholiek 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice viert 100 Years of Magic mogen weggeven voor de show van zaterdag 24 december om 19.00 uur in de Jaarbeurs Utrecht. De kaarten kunnen niet geruild worden voor een andere datum of tijd.

Hoe maak je kans op 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice viert 100 Years of Magic?

 • Like de facebookpagina van Shopaholiek
 • Like en deel het bericht openbaar
 • Laat in een reactie weten waarom jij deze 4 tickets wilt winnen. Heb je een vriendin die deze actie niet mag missen, tag haar dan!

Meedoen kan vanaf vrijdag 7 oktober 11.00 uur. De actie loopt tot en met vrijdag 14 oktober 18.00 uur. Vrijdagavond 14 oktober 2016 maken wij de winnaar bekend op de facebookpagina van Shopaholiek Kids Fashionblog. Veel succes!

Disney On Ice viert 100 Years of Magic is deze kerstvakantie te zien op:

21-26 december 2016–Jaarbeurs Utrecht

28-31 december 2016–RAI Amsterdam

Kijk voor meer informatie op: www.DisneyOnIce.nl

Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €20,= (incl. boekingskosten). Family Pack (4 tickets + 1 programmaboek + 1 familieverpakking zoete popcorn) vanaf €94,=.
Bestel je tickets hier!

Foto’s © Disney/© Disney/Pixar

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Steph muller 7 oktober 2016 at 10:31

  Omg!!! Wat een prijs??
  Tickets voor disney on ice❄❄
  Wat zal dat SUPERGEWELDIG zijn om te winnen???
  Onze kerstvakantie kan dan niet beter beginnen??
  Wij zijn allemaal zo gek op DISNEY hier??
  Daarom doe ik mee met veel plezier??
  Van kleins af aan mijn dochters hiermee op laten groeien❤
  Mijn man ging zich er maar niet mee bemoeien?
  Maar uiteindelijk is ook hij gezwicht?
  En bij het woord disney krijgen wij een lach op ons gezicht??
  Je kunt zo gek niet bedenken wat ons hier in huis met disney linkt?
  En je zelfs uit disney mokken drinkt??
  Natuurlijk zijn we ook bekend met deze show
  En ieder jaar willen we zeggen we go go goooooooo?
  FELD entertainment weet echt wat hij doet
  En houdt met deze show iedereen zoet?
  Want of je nu 2..40 of 80 jaar bent
  Je bent gek als je deze show niet kent!??
  Wie zou hier nou niet heen willen gaan??
  Liefst zouden wij nu al in de startblokken gaan staan???
  Zoveel spektakel op het ijs❄❄
  Daarom vinden wij dit zo’n FANTASTISCHE prijs??
  Wij gaan #duimen…..#kaarsjebranden en nog veel meer?
  Ik zeg #fingerscrossed iedere keer???
  En dan met zweetoksels wachten op de dag
  Dat jullie melden wie gaan mag??
  Ik zou natuurlijk met mijn man en dochters gaan
  Dus hooop zo dat ik mijn naam straks zie staan??

 • Reply Helma Keijzer 7 oktober 2016 at 11:42

  Oooooo wat leuk, wat ontzettend gaaf zou dat zijn. Teveel magie dat bestaat niet. Dus wat zouden we graag gaan. Mijn dochter en ik en mijn schoonzus en haar dochter. Ik zie nu al hunstralende verwonderde koppies voor me. Ik doe graag mee!

 • Reply Laura K 10 oktober 2016 at 14:42

  Het zou erg leuk zijn om er bij te mogen zijn met onze disneyfans! 😀
  Doe heel graag mee

 • Reply Esther Dana 13 oktober 2016 at 14:13

  Super leuk!!! ?
  Ik zou ontzettend graag mijn kleine nichtje verrassen. Ik zou het te gek vinden om met mijn vriend, mijn nichtje en haar vriendinnetje naar Disney on ice te gaan. Ze zijn helemaal gek van Disney, vooral van Frozen en ik ben zelf ook nog gek van Disney ?
  Lijkt me een geweldig uitje voor kerst!
  Geweldige actie! ?

 • Reply Elsa Simone Hillen 13 oktober 2016 at 16:45

  Wauw wat ontzettend leuk <3
  Deze actie is geweldig!? Wat een super kans! Die laat ik niet aan me voorbij gaan? Ik ga het toch proberen. Ik heb geliked en natuurlijk gedeeld. ?
  Het zou toch geweldig zijn om met mijn zus, nichtje en neefje naar Disney on Ice te gaan. Mijn nichtje is een grote fan van Frozen en mijn neefje vind Mickey geweldig 🙂 Deze show lijkt ons super mooi! Ik ga iedereen uitnodigen om mee te doen en jullie pagina een ? te geven. Onwijs leuk! Ik ga hier enorm voor duimen ???Wij zouden er ontzettend blij mee zijn ? Echt super ❤ Ik hoop het zo! Spannend! Misschien mogen wij wel de gelukkigen zijn om deze geweldige show te zien! Duim? duim ? duim? ? Dat zou toch helemaal te gek zijn ❗??

 • Leave a Reply