NIEUWE COLLECTIE

Nieuw: Vingino sportswear

19 augustus 2016
NIEUW VINGINO SPORTS

SUPER COOLE SPORTKLEDING

Als het om kinderkleding gaat, kan ik wel blijven shoppen. Eerst lekker nieuwe collectie, dan koopjes scoren in de sale en daarna val ik in een gat, een shopgat. De nieuwe collecties zijn nog niet uit of ik wil ze nog niet kopen omdat ik echt niet in juli kan inschatten welke maat mijn kinderen hebben in november. Deze zomer heb ik mijn shopgat opgevuld met sportkleding. Nieuwe outfits voor schoolgym, een nieuw judopak voor Thijs en voor Linde een nieuw turnpakje. Had ik die gym outfits nou maar niet gekocht, want echt maar een paar dagen later kreeg ik bericht van Vingino dat zij een nieuwe sportlijn introduceren.

Dit is helemaal nieuw voor dit mooie jeansmerk. Nieuw maar toch gelijk vertrouwd door de karakteristieke en coole Vingino details die natuurlijk ook in de sportkleding naar voren komen. De lijn biedt alles wat actieve kids nodig hebben om zich lekker in te kunnen bewegen. Het comfort en de duurzaamheid van sportkleding in combinatie met Vingino’s stoere graphics en prints. Hiermee steel je zeker de show, zowel op als naast het veld!

Ik ben helemaal blij met deze lijn. Als ik iets koop, dan wil ik naast dat het praktisch is ook dat het mooi, gaaf, stoer en leuk is. Dus ook het ondergoed, de pyjama’s en de sportkleding. Denk jij er ook zo over of mogen dit soort items van jou ook wel meer basic en onopvallend zijn?

Ik ben dus inmiddels voorzien, gelukkig groeien kinderen snel en ga ik Vingino Sportswear zeker onthouden. Heb jij nog sportkleding nodig, dan kun je deze items hier shoppen.

Vingino sports Vingino sports Vingino Sports Vingino Sports Vingino Sports Vingino Sports Vingino sports

 

 


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply