BABY BOY

De 10 leukste T-shirts voor kleine jongens

10 juni 2016

COOLE BABY BOYS

Ook voor de allerkleinsten onder ons zijn er super leuke t-shirts te koop. Ze liggen er hip en trendy bij in de kinderwagen, bij mama op schoot of op de creche. T-shirts kun je overal bij en onder combineren, maar ze zijn vaak al te leuk om de aparte printen of maffe teksten die erop staan. Ik heb een aantal grappige t-shirts gespot en er zelfs al eentje besteld voor kleine Olivier! Welke denken jullie welke ik gekozen heb?! Yes, knap hoor, inderdaad nummer …

  1. Blauw tie dye
  2. Okergeel melee
  3. Wit shirt
  4. Donker grijs
  5. Zwart wit print
  6. Rood shirt
  7. Grijs zwart shirt
  8. Grey melee
  9. Aqua blauw shirt
  10. Animal shirt

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply