GIRL REVIEWS

Linde in Indian Blue Jeans, Gioseppo en een touch of Le Big

8 mei 2016

YES, IT’S SUMMERTIME

Eindelijk, eindelijk is het zo ver, de zon schijnt, alles begint te bloeien en de temperatuur is aangenaam. Wat kan ik daar, als echt zomermens, naar uitkijken. En wat moesten we er lang op wachten. Natuurlijk weet ik wel dat als ik in februari zomerkleding koop je het voorlopig nog niet aan kan, maar mijn geduld werd dit voorjaar wel heel erg op de proef gesteld. Nu is het dus zo ver en Linde trapt vandaag af met één van de populairste zomeroutfits van Indian Blue Jeans.

Ze draagt de midi skirt van dit coole jeans merk met een gave chevron print in de hippe kleurencombinatie zwart met off white. Een trend die niet helemaal aan mij besteed is, hoe leuk ik het ook vind bij anderen. Op deze rok viel echter wel gelijk mijn oog en gecombineerd met een fel gekleurd dubbellaags fotoprint shirt toch weer helemaal my piece of cake. De rok heeft langs de zijkant een gouden bies van pailletjes, deze kleur laat ik terug komen in de boho sandaaltjes van Gioseppo. Ben een klein beetje verliefd op deze zomerschoentjes.

Wist je trouwens dat je bij alle items van Indian Blue Jeans twee vrolijke elastische armbandjes krijgt? Wij hebben ze vandaag als elastiekje gebruikt in Lindes vrolijke vlechtjes. De zonnebril van Le Big maakt deze zomerse look helemaal af. Tot in de puntjes gestyled en toch een relaxte en draagbare look. I love it! Heb jij dit gave rokje ook, laat je dan een foto zien? Daar houden wij van.

Maatadvies:

Linde is nu 120 centimeter en draagt de rok en top in maat 8. Ik vind de rok iets klein vallen, waardoor hij bij haar lengte perfect zit. De top is nog wat ruim, maat 6 had ze daarvan ook nog gepast. De sandaaltjes draagt ze in maat 30, de maat die ze ook heeft nu en hier kan ze zeker de hele zomer nog mee doen.

Verkoopinformatie:

Shirt Indian Blue Jeans

Sandaaltjes Gioseppo

Accessoires Le Big

 

Shirt Indian Blue Jeans Shirt Indian Blue JeansAccessoires Le Big Shirt Indian Blue JeansSandalen GioseppoShirt Indian Blue Jeans

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply