GIRL

MY FAVOURITE YELLOW MAXI-DRESS

23 april 2016

 

YELLOW YELLOW YELLOW… YOU MAKE ME MELLOW

N.a.v. jullie reacties een tijdje terug op de hot or not Maxidress blog, ben ik stiekem overstag gegaan en heb ik deze. We hebben hem inmiddels al een tijdje in huis en ik kan gewoon echt niet wachten tot het weer zo lekker is dat deze jurk aankan. Superzacht katoen, sluit met een blindje rits en staat echt zo waanzinnig mooi! En jaja… ik snap het: best duur voor een jurkje. Maar zo’n modelletje kun je vast ook scoren in een wat goedkoper segment. We hebben het al eerder gezegd, we willen voor ieder budget iets laten zien. Mijn kast is dan ook zeer divers: van wibra tot Little Marc Jacobs en van Zeeman tot Chloé…. en alles wat daartussen nog zit 🙂

Deze gele maxidress van Chloé shop je o.a. bij Childrensalon

 

 

chloe

chloe2

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply