Anouk GIRL KIDS FASHION NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

LE BIG Zomer 2018

22 februari 2018
LE BIG Zomer 2018

SUMMERTIME…

… and the living is easy… Het is niet de eerste keer dat ik het hier zeg, maar oh oh oh wat heb ik toch zin in de zomer! Alleen al het feit dat je zonder jas naar buiten kunt en niet eerst je halve kast overhoop hoeft te trekken om je sjaal, muts en handschoenen te vinden. Heerlijk! Vrolijke kleding en wat meer kleur op de wangen, de zomer kan wat mij betreft niet vroeg genoeg beginnen! Een collectie die dit zonnige gevoel exact weergeeft is LE BIG Zomer 2018. Benthe mag jullie vanavond een setje laten zien dat haar op het lijf geschreven is.

Stoer denim met een girly twist

Bij het bekijken van de nieuwe zomercollectie van LE BIG vielen ons direct twee dingen op. 1. TOF! er zitten denim items in de collectie! En 2. Wat is het moeilijk kiezen, alles is gewoon leuk! Het vernieuwende denim shortje (SNEAK! Nog even geduld en hij ligt in de winkels…) wilde ik graag reviewen en Benthe koos zelf de top erbij uit, wat mij betreft een fijne vrolijke combinatie. Een spijkershortje is onmisbaar in de kasten van mijn meiden. Het is op veel manieren te combineren en staat lekker eigenwijs. Door de libelle-applicatie met pailletten doet het shortje lieflijk aan, wat Benthe haar ogen direct doet glanzen. Hoe stoer ze soms ook lijkt, van binnen is ze toch echt een meisje-meisje. Het shortje is aan te snoeren in de taille en valt prima op maat. We combineren hem met een wijder vallend shirtje in zonnig geel. Ik ben gek op deze kleur, het staat zo lekker fris en geeft een instant zomergevoel. De top heeft een allover glitterprintje, boorden in ruches-stijl, lieve kapmouwtjes en broderie-details. De kniekousen maken de outfit compleet en als totaalplaatje heel snel draagbaar. Dit is echt helemaal Benthe, eigenwijs, vrolijk, girly en toch een beetje stoer!

LE BIG Zomer 2018 accessoires

Bij LE BIG mogen we de accessoires nooit vergeten, de collectie is ook deze zomer zeer uitgebreid en onderscheidend. We zien boho haarbanden, glitterbelts, sjaals met kwastjes in te gekke prints en zonnebrillen in pilotenstijl. Benthe koos voor een rieten strandhoedje in Fedora-stijl en een Ibiza-ketting met een spiegeltje erin verwerkt. Je begrijpt waar zij de hele shoot druk mee is geweest 😉

Facts

  • Benthe is 122 cm en draagt de gehele outfit in maat 122/128. Zij heeft nog voldoende groeiruimte om hier de hele zomer mee vooruit te kunnen.
  • Het hoedje is maat M, Benthe is net zeven jaar.
  • Wij combineren de outfit met kniekousen, maar LE BIG heeft ook diverse bijpassende leggings in de collectie. Kijk hier maar eens.
  • Trek er ook een vestje bij aan en je kunt de outfit nu al aan naar school!
  • Ruches blijven een enorme trend dit seizoen.
  • Naast de denim items, zijn ook de sneakers nieuwe pareltjes in de collectie!

Shoppen

LE BIG Zomer 2018 shop je op hun eigen website. Voor 16.00 uur besteld, is morgen in huis! Mocht het item wat je zoekt er nog niet tussen staan, dan volgt dit de komende tijd snel.

Op mijn Instagram account komt er nog veel meer nieuwe zomercollectie voorbij! Zie ik je daar? Je volgt Benthe en mijn andere kinderen via @anouk_klaassen. Mijn andere blogs kun je hier teruglezen.

LE BIG Zomer 2018

LE BIG Zomer 2018

LE BIG Zomer 2018

LE BIG Zomer 2018

LE BIG Zomer 2018

LE BIG Zomer 2018

LE BIG Zomer 2018

LE BIG Zomer 2018

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply